Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Απαντάει στην Γεροβασίλη για τον Ρουβίκωνα!

Ποια ήταν η δήλωση;

15 Μαΐου 2019 15:29
ΠΟΕΔΗΝ: Απαντάει στην Γεροβασίλη για τον Ρουβίκωνα!

Η ΠΟΕΔΗΝ απαντάει στην Γεροβασίλη για τον Ρουβίκωνα! Διαβάστε παρακάτω την απάντηση της ΠΟΕΔΗΝ!

«Η κ. Γεροβασίλη είναι εκτός τόπου και χρόνου με αυτό που λέει. Η ΠΟΕΔΗΝ έχει εκλεγεί από 40.000 εργαζόμενους, έχει μία δημοκρατικά εκλεγμένη διοίκηση, λειτουργεί με βάση το θεσμικό πλαίσιο, προγραμματίζει απεργιακές κινητοποιήσεις, πηγαίνει μπροστά σε υπουργεία και εκεί μπορεί να κάνει κάποιες συμβολικές διαμαρτυρίες.

Όμως, δεν σπάει περιουσίες, δεν πηγαίνει μπροστά από πρεσβείες, δεν ρίχνει μπογιές, δεν σπάει πόρτες, δεν καταστρέφει περιουσίες. Είναι αστείο να συνδέουν την ΠΟΕΔΗΝ με διάφορες ομάδες, μπαχαλάκηδες, οι οποίοι σπάνε το κέντρο της Αθήνας. Τι σχέση έχουμε εμείς με όλα αυτά; », τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος με αφορμή τη δήλωση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη ότι «τρικάκια, μπογιές και τα λοιπά έχουμε από συνδικαλιστικούς φορείς (θυμίζω ΠΟΕΔΗΝ)και άλλους φορείς τους οποίους πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ίσους όρους».

ΠΟΕΔΗΝ

«Σε εμάς η κυβέρνηση είναι ιδιαιτέρως αυστηρή . Ξέρετε πόσες μηνυτήριες αναφορές έχουμε αποκομίσει επειδή κλείνουμε συμβολικά τα υπουργεία; Έχουμε στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση γιατί προσπαθούμε να αναδείξουμε υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια υγεία και οι εργαζόμενοι. Θεωρούν ότι τους κάνουμε πολιτική ζημιά και μας στοχοποιούν ενώ εκεί, δεν δείχνουν την ίδια ''ευαισθησία'' όπως σε εμάς», πρόσθεσε ο κ. Γιαννάκος.

ΠΟΕΔΗΝ: Ο πρώην διοικητής με τα πλαστά πτυχία εργάζεται στο Θριάσιο!

ΠΟΕΔΗΝ

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Νίκαιας με τα πλαστά πτυχία εργάζεται στο Θριάσιο! Αιχμές της ΠΟΕΔΗΝ για τον Παύλο Πολάκη!

Σε ανακοίνωσή της με τίτλο «Έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα», η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι το γραφείο στο οποίο βρίσκεται ο πρώην διοικητής στόχο έχει να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των πολιτών στην αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας, ενώ υπάγεται απευθείας στον διοικητή του Νοσοκομείου.

ΠΟΕΔΗΝ

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας βρίσκεται πλέον ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείο της Νίκαιας με τα τέσσερα πλαστά πτυχία και τη σκανδαλώδη ανάθεση του κυλικείου, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, που κάνει λόγο για ασπίδα προστασίας από τον Πολάκη.

«Άλλοι υγειονομικοί υπάλληλοι με πλαστά πτυχία κατώτερων κατηγοριών οδηγήθηκαν στη φυλακή ή διώκονται για κακουργήματα. Για το πρώην Διοικητή «ούτε γάτα ούτε ζημιά», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, προσθέτοντας ότι υπηρεσιακά στελέχη Νοσοκομείων με μικρότερα παραπτώματα από τον πρώην διοικητή, τίθενται σε αργία.

«Ομπρέλα προστασίας από Πολάκη. Περιμένουν υποτίθεται να συνεδριάσουν τα Πειθαρχικά Όργανα όταν και όποτε συσταθούν. Περιμένουν να ξεχασθεί η υπόθεση», καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Έβαλαν το «λύκο να φυλάει τα πρόβατα»

Ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου της Νίκαιας εργάζεται τώρα στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του ΘΡΙΑΣΙΟΥ Νοσοκομείου

Ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας με τα τέσσερα πλαστά πτυχία και την σκανδαλώδη ανάθεση του κυλικείου τώρα που αποκαταστάθηκε η υγεία του, επέστρεψε και εργάζεται κανονικά στο ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο στο Αυτοτελές Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας.
Το εν λόγω γραφείο συστήθηκε με το ν. 4368/2016 για να εξασφαλίζει τα δικαιώματα των πολιτών στην αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας, με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Διευθετεί υποθέσεις που απορρέουν από την άσκηση του δικαιώματος του πολίτη για την υγεία του, αποσκοπώντας στην εξομάλυνση και εξάλειψη δυσλειτουργιών που παρεμποδίζουν την εξυπηρέτησή του, κατ’ επέκταση και το έργο των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα με απώτερο σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Το γραφείο υπάγεται απ’ ευθείας στον Διοικητή.

Άλλοι υγειονομικοί υπάλληλοι με πλαστά πτυχία κατώτερων κατηγοριών οδηγήθηκαν στη φυλακή ή διώκονται για κακουργήματα. Για το πρώην Διοικητή «ούτε γάτα ούτε ζημιά».

Υπηρεσιακά στελέχη Νοσοκομείων που υποπίπτουν σε παραπτώματα διαπιστωμένα από το ΣΕΥΠ πολύ μικρότερης ευθύνης από τον πρώην Διοικητή της Νίκαιας (πλαστά πτυχία, υπόθεση κυλικείου) με βάση το ν. 4325/2015 με απόφαση Διοικητή τίθονται σε αργία.

Ομπρέλα προστασίας από Πολάκη. Περιμένουν υποτίθεται να συνεδριάσουν τα Πειθαρχικά Όργανα όταν και όποτε συσταθούν. Περιμένουν να ξεχασθεί η υπόθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share