Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις για την 19χρονη που βρέθηκε ζωντανή μετά την εξαφάνισή της από νοσοκομείο!

Ο πατέρας της ξεσπά!

15 Μαΐου 2019 13:03
Ραγδαίες εξελίξεις για την 19χρονη που βρέθηκε ζωντανή μετά την εξαφάνισή της από νοσοκομείο!

Το κουβάρι της εξαφάνισης της 18χρονης Ελένης που είχε δημιουργήσει πολλές απορίες και ερωτηματικά, άρχισε να ξετυλίγεται σιγά σιγά. Όλα άρχισαν στις 21 Ιανουαρίου όταν η Ελένη πήγε με τον πατέρα της στο Αττικό νοσοκομείο που εφημέρευε, καθώς παραπονιόταν για φριχτούς πόνους στο στομάχι. Ήταν περίπου δέκα και μισή το βράδυ και υπήρχε πολύς κόσμος που περίμενε να εξεταστεί, λόγω της εφημερίας. Πατέρας και κόρη προμηθεύτηκαν το απαραίτητο εισιτήριο προτεραιότητας και περίμεναν τη σειρά τους.

Το κορίτσι έδειχνε να υποφέρει και ο πατέρας της την συνόδεψε στην τουαλέτα δύο φορές.
Την τρίτη φορά την άφησε να πάει μόνη της όπου έγινε και το μοιραίο συμβάν της εξαφάνισης. Σχεδόν ένα χρόνο μετά η 19χρονη πλέον βρέθηκε ζωντανή! Ο πατέρας της κοπέλας βγήκε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για το που πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, ενώ στο εδώλιο βρίσκεται ο άντρας που κατηγορείται για την εκμετάλλευση της 19χρονης!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Αθανάσιου Τερλεπάνη!

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Αθανάσιου Τερλεπάνη! Είχε σημάνει alert για την εξαφάνιση του 56χρονου ομογενή!

Η οικογένεια του έκανε έκκληση για βοήθεια. Την Κυριακή 5.5.2019 ο Αθανάσιος Τερλεπάνης, συνοδευόμενος από την αδερφή του κ. Χριστίνα Τερλεπάνη, αναχώρησαν από την Νυρεμβέργη στις 07:00 με προορισμό το Διεθνές αεροδρόμιο του Μονάχου.

Βρέθηκε ο Έλληνας ομογενής, Αθανάσιος Τερλεπάνης 56 ετών από την Πάτρα, κάτοικος Νυρεμβέργης!

Θα επιβιβάζονταν στην πτήση της Aegean Airlines A3803 (11:15 τοπική ώρα Γερμανίας) με προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας. Από την άφιξη του στο αεροδρόμιο μετά τον έλεγχο, τα ίχνη του αγνοούνταν.

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Θανάση Τερλεπάνη!

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Θανάση Τερλεπάνη! Χάθηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου και ο 56χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας!

Την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 11:20 το πρωί, μαζί με την αδελφή του, επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Αθήνα από τη Γερμανία όπου μένουν τους χειμερινούς μήνες. Γύρω στις 10 το πρωί, μετά το τσεκ- ιν και ενώ βρισκόντουσαν στην αίθουσα αναμονής, τα ίχνη του χάθηκαν.

Η αδελφή του επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο ελπίζοντας ότι το ίδιο είχε κάνει νωρίτερα και ο ίδιος. Συγγενείς που μένουν μόνιμα στη Γερμανία δήλωσαν την εξαφάνιση στην αστυνομία του Μονάχου, αλλά όπως υποστηρίζουν δεν ασχολήθηκαν οι αστυνομικοί και δεν κοίταξαν τις κάμερες ασφαλείας.

Ο αγνοούμενος που κατάγεται από την Πάτρα, έχει ύψος 1.72. Την ημέρα εκείνη φορούσε μπλε μπλούζα με κουκούλα, μπλε μπουφάν, τζιν παντελόνι και μπεζ πάνινα παπούτσια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share