Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός στα 42 του χρόνια!

Τραγωδία!

15 Μαΐου 2019 11:53
Είδηση σοκ: Νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός στα 42 του χρόνια!

Έφυγε από τη ζωή στα 42 του χρόνια ο ηθοποιός Ισαάκ Κάππι, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία "Εξολοθρευτής: Η Σωτηρία". ενώ είχε και έναν μικρό ρόλο στο "Θορ". Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηθοποιός έθεσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από γέφυρα στην Αριζόνα.


Το Τμήμα Ασφαλείας της Αριζόνα ανέφερε ότι ο Κάππι στη συνέχεια χτυπήθηκε από αυτοκίνητο. Το περιοδικό People δημοσίευσε την ανακοίνωση της αστυνομίας όπου αναφέρεται ότι το περιστατικό ερευνάται ως αυτοκτονία.

Ο ηθοποιός πέθανε στο σημείο καθώς ο τραυματισμός του ήταν θανάσιμος. Λίγο πριν από τον θάνατό του είχε αναρτήσει μία μακροσκελή ανάρτηση στο instagram όπου μεταξύ άλλων υπαινισσόταν την επικείμενη αυτοκτονία του γράφοντας: "Προσοχή στον άνθρωπο που δεν έχει κάτι να χάσει γιατί δεν έχει οτιδήποτε να προστατεύσει".

Θλίψη: Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου γνωστού ηθοποιού! Δυστυχώς πέθανε μέσα στο σπίτι του.. Τι ανακοίνωσε ο ατζέντης του;

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ηθοποιού, αφού πέθανε μέσα στο σπίτι του.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ατζέντης του.

Ο ηθοποιόςTim Conway άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί σε ηλικία 85 ετών στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1963 με την τηλεοπτική σειρά “Channing", ενώ έπαιξε σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έκανε και πολλά δικά του show.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share