Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πόσο κοστίζει ένα σπίτι δίπλα στης Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι;

Θα θέλατε να έχετε για γείτονες την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι;

14 Μαΐου 2019 13:49
Πόσο κοστίζει ένα σπίτι δίπλα στης Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι;

Φαίνεται πως στην Βρετανία επιθυμούν όλοι να γίνουν γείτονες της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι αφού αυξήθηκε η ζήτηση για σπίτια στο Ουίνδσορ!

Οι αναζητήσεις σπιτιών στην πόλη της κομητείας Μπερσκάιρ αυξήθηκαν κατά 35% μετά τη γέννηση του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Γουίνδσορ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα για ενοικιάσεις και πωλήσεις ακινήτων Rightmove.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ έχουν ανακαινίσει την έπαυλη Φρόγκμορ στο Ουίνδσορ για να γίνει η οικογενειακή τους κατοικία και με βάση το αυξημένο ενδιαφέρον για ακίνητα σε κοντινή ακτίνα, φαίνεται ότι οι άνθρωποι επιθυμούν να έχουν τη Μέγκαν Μαρκλ, τον πρίγκιπα Χάρι και το μωρό Άρτσι γείτονες.

Το κόστος για ένα σπίτι στο Ουίνδσορ

Ένα σπίτι στο Ουίνδσορ, όπου κατοικούν ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ και το μωρό τους, κοστίζει κατά μέσο όρο 567.000 αγγλικές λίρες. Οι τιμές κατοικιών στην πόλη μειώθηκαν φέτος κατά 1,4%, αλλά καθώς το ενδιαφέρον αναζωογονήθηκε, αυτό θα μπορούσε να αναστραφεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ο κόσμος στη Βρετανία λατρεύει τη βασιλική οικογένεια και είδαμε πόσα άτομα βγήκαν στους δρόμους για τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Έτσι, το να μπορέσετε να αγοράσετε ένα ακίνητο που θα σας κάνει γείτονες με τον Δούκα καιτη Δούκισσα είναι κάτι το ιδιαίτερο», δήλωσε ο Miles Shipside του Rightmove στην εφημερίδα Standard.

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Πώς τίμησαν την Ημέρα της Μητέρας;

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν, έγιναν γονείς για πρώτη φορά την προηγούμενη Δευτέρα, καθώς έφεραν στην ζωή τον Άρτσι, έβδομο στην διαδοχή του Βρετανικού θρόνου.

Επέλεξαν να γιορτάσουν την Ημέρα της Μητέρας με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, η οποία είχε μία φωτογραφία με τα πόδια του νεογέννητου Άρτσι και συνοδευόταν από ένα συγκινητικό κείμενο και δύο στίχους της σύγχρονης ποιήτριας Ναϊγίρα Ουαχίντ.

"Σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής σε όλες τις μητέρες - του παρελθόντος, του παρόντος, του μέλλοντος και εκείνες που χάθηκαν αλλά θα τις θυμόμαστε για πάντα." Έγραψαν, με την αναφορά στην μητέρα του Χάρι, Πριγκίπισσα Νταϊάνα, να έρχεται αμέσως στο μυαλό, πριν προσθέσουν "Τιμάμε και γιορτάζουμε για την κάθε μια από εσάς."

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ημέρα της Μητέρας παρότι στις περισσότερες χώρες του κόσμου γιορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, στην Μεγάλη Βρετανία είναι σταθερή και γιορτάζεται στις 22 Μαρτίου.



 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share