Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση στα εξάρχεια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο οπαδός του ΠΑΟΚ!

Δίνει μάχη για τη ζωή του!

14 Μαΐου 2019 13:37
Επίθεση στα εξάρχεια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο οπαδός του ΠΑΟΚ!

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ δίνει μάχη για τη ζωή του, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε στα Εξάρχεια, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το Σάββατο.

Πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στην περιοχή και πανηγύρισαν με συνθήματα την κατάκτηση του τίτλου από την αγαπημένη τους ομάδα.

Ωστόσο, όταν έγιναν αντιληπτοί από άλλους οπαδούς, με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση και να τραυματιστεί ο ένας από τους πέντε σοβαρά και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στα Εξάρχεια υπάρχει σύνδεσμος φίλων της ΑΕΚ και εικάζεται ότι ίσως να είναι οπαδοί της Ένωσης που πραγματοποίησαν την επίθεση.

Ξέφρενο πάρτι στη Θεσσαλονίκη από τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ! - Γλέντι σε αεροδρόμιο και Λευκό Πύργο! (Video)

Ένα «καραβάνι» ξέφρενων πανηγυρισμών, που ξεκίνησε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και κατέληξε στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, ακολούθησε τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ, έναντι της ΑΕΚ, στον τελικό κυπέλλου, το βράδυ του Σαββάτου.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, ένα μεγάλο πλήθος οπαδών του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να υποδεχτεί τους κυπελλούχους.

Μόλις έφθασε το λεωφορείο του ΠΑΟΚ από το ΟΑΚΑ, άρχισαν να ανάβουν τα πρώτα καπνογόνα και να ηχούν συνθήματα για την επικράτηση στο κύπελλο, μετατρέποντας, για λίγη ώρα, το αεροδρόμιο σε... «Τούμπα».

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αγκάλιασε παίκτες και προπονητικό τιμ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη χαρά που έδωσαν στην ομάδα και στους οπαδούς της

Ο κ. Σαββίδης σήκωσε, μάλιστα, την κούπα, τη στιγμή που φίλοι της ομάδας έκαναν σύνθημα το όνομά του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share