Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Πορεία αντιεξουσιαστών σήμερα στο κέντρο της Αθήνας!

Σε ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα!

14 Μαΐου 2019 08:45
Πορεία αντιεξουσιαστών σήμερα στο κέντρο της Αθήνας!

Οι αντιεξουσιαστές σε ένδειξη συμπαράστασης στον Δημήτρη Κουφοντίνα θα προβούν σε πορεία διαμαρτυρίας σήμερα Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αντιεξουσιαστές ανακοίνωσαν ότι στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας ξεκινώντας από τα Προπύλαια.

Πορεία αντιεξουσιαστών σήμερα στο κέντρο της Αθήνας!

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας απορρίφθηκε από το τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο του Βόλου, με σκεπτικό ότι ο πολυισοβίτης παραμένει αμετανόητος.

Λίγο μετά την απόρριψη του αιτήματός του για κανονική άδεια από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μέσω της συνηγόρου του δήλωσε ότι δεν σταματά την απεργία πείνας που έχει ξεκινήσει και θα πάει μέχρι το τέλους.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει εξηγήσεις γιατί δεν του δόθηκε άδεια!

Αίσθηση προκαλεί η κίνηση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου να ζητήσει το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου με το οποίο απορρίφθηκε η αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα να πάρει νέα άδεια!

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρενέβη στην υπόθεση της απόρριψης του αιτήματος του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, για χορήγηση άδειας.

Νωρίτερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου, με ομόφωνο βούλευμά του, απέρριψε τη νέα αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση νέας άδειας.

Δημήτρης Κουφοντίνας

Κατόπιν αυτού, η κ. Δημητρίου ζήτησε το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου καθώς και τον ιατρικό φάκελο του Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως και την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού της φυλακής, προκειμένου να τα μελετήσει, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακόμη, ζήτησε και το τελευταίο ιατρικό πιστοποιητικό από το νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 2 Μαΐου και, όπως έχει δηλώσει, δεν προτίθεται να σταματήσει.

Σε περίπτωση κατά την οποία η κ. Δημητρίου έχει διαφορετική άποψη από την κρίση του Δικαστικού Συμβούλιου έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την αναίρεση του βουλεύματος

Απίστευτο: Γιατί ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρέθηκε στο νεκροτομείο;

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Βόλο, βρέθηκε στο νεκροτομείο!

Ο τρομοκράτης της 17Ν έγραψε επιστολή!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share