Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σταθμός ΗΣΑΠ: Άγνωστοι εισέβαλαν μεταξύ των σταθμών Φαλήρου και Πειραιά!

Τι συνέβη;

13 Μαΐου 2019 23:52
Σταθμός ΗΣΑΠ: Άγνωστοι εισέβαλαν μεταξύ των σταθμών Φαλήρου και Πειραιά!

Εισβολή ατόμων έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο σιδηροδρομικό κομμάτι του ΗΣΑΠ, Πειραιάς-Φάληρο με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση και τροποποίηση των .δρομολογίων


Όπως λένε πληροφορίες από τα μεγάφωνα των συρμών ανέφεραν πώς λόγω της εισβολής αγνώστων θα υπάρχουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και ότι αυτά θα γίνονται από το Φάληρο έως την Κηφισιά και το ανάποδο.

Πηγή: .eleftherostypos.gr

Πάνω από 15 οι προσαγωγές στα Εξάρχεια!

Νέα επιχείρηση των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον πέντε άτομα στην Πλατεία Εξαρχείων έχουν συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, μετά από έρευνες που έγινες σε κατοικίες, έχουν προσαχθεί 10 άτομα από την Πλατεία Εξαρχείων και ένα από τα Πατήσια, η εμπλοκή των οποίων με την συγκεκριμένη υπόθεση, εξετάζεται.

Έχουν βρεθεί ήδη δεκάδες συσκευασίες ναρκωτικών έτοιμες προς πώληση.

Πέρασαν τις 15 οι προσαγωγέςΞεπέρασαν τις 15 οι προσαγωγές!

Επεισοδιακή νύχτα στα Εξάρχεια! - Επιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!

Επεισοδιακό ήταν ένα ακόμη βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, καθώς κουκουλοφόροι εξαπέλυσαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ τόσο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στα Εξάρχεια!

Περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ομάδα κουκουλοφόρων έκανε επίθεση εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Το σημείο μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης», καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών, ενώ ακολούθησε το «κυνηγητό» στα στενά.

Οι κουκουλοφόροι διέφυγαν προς την περιοχή του Ψυρρή, τρέχοντας μπροστά στους έντρομους κατοίκους και περαστικούς στην περιοχή.

Η αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές.

Λίγο νωρίτερα, επίθεση εναντίον αστυνομικών δυνάμεων είχε γίνει και στα Εξάρχεια. Περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ομάδα κουκουλοφόρων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share