Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε άντρας ύστερα από πτώση με την μοτοσυκλέτα του σε γκρεμό!

Το μοιραίο τροχαίο...

13 Μαΐου 2019 22:49
Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε άντρας ύστερα από πτώση με την μοτοσυκλέτα του σε γκρεμό!

Νεκρός ανασύρθηκε από γκρεμό βάθους περίπου 10 μέτρων άνδρας, ύστερα από πτώση του με μοτοσικλέτα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γόννων – Καλλιπεύκης, στον νομό Λαρίσης, τη Δευτέρα.

Στην επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του άνδρα συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο με τρία οχήματα.

Μέχρι στιγμής, αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του δυστυχήματος.

Κύπρος: Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τριπλό τροχαίο!

Ένας τραυματίας υπήρξε από τον απολογισμό του τριπλού τροχαίου, το οποίο προκάλεσε 60χρονος στην Πάφο, στην Κύπρο, χθες βράδυ.

Γύρω στις 8 το βράδυ το αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου στη λεωφόρο Χρυσονέρας στην Κισσόνεργα με κατεύθυνση την Πέγεια, κάτω από συνθήκες, συγκρούστηκε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου που οδηγούσε 52χρονος. Ακολούθως, το αυτοκίνητο του 60χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος το οποίο βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 52χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάκωση κεφαλής. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υπέγραψε και πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», τον 60χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστμε αρχική ένδειξη 96μg ενώ η ένδειξη του τελικού ελέγχου ήταν 86μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι! - Πόσοι είναι οι τραυματίες;

Θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι! Πόσοι είναι οι τραυματίες;

Σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν προς την Κηφισίας από τον Γέρακα βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε πάνω σε δύο άτομα που περίμεναν σε διαχωριστική νησίδα για να διασχίσουν τον δρόμο.

Αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα 44χρονος πεζός, ενώ σοβαρά τραυματίσθηκε άνδρας 30 ετών που στεκόταν κοντά του.

Ελαφρά τραυματίσθηκε και ο οδηγός διερχόμενης μοτοσυκλέτας ο οποίος βγήκε εκτός δρόμου προκειμένου να μην προσκρούσει στο αυτοκίνητο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share