Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φάρσα τελίκα η βόμβα στις φυλακές Κορυδαλλού!

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες!

13 Μαΐου 2019 20:22
Φάρσα τελίκα η βόμβα στις φυλακές Κορυδαλλού!

Πριν από κάποια ώρα είχαν κλείσει προσωρινά οι φυλακές Κορυδαλλού έπειτα από έλεγχο με εντολή εισαγγελέα.

Συμφώνα με δικηγόρους, οι οποίοι επιχείρησαν να επισκεφθούν πελάτες τους, δεν τους επιτράπηκε η είσοδός τους στο σωφρονιστικό κατάστημα, για λόγους ασφαλείας όπως τους είπαν.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας έξω από τις φυλακές, γεγονός το οποίο προκάλεσε την κινητοποίηση των αρμοδίων αρχών, έτσι ώστε να διερευνηθεί η βασιμότητα ή μη του τηλεφωνήματος.

Τελικά, σήμανε «λήξη συναγερμού» στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε δεν επιβεβαιώθηκε το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας περιμετρικά στον περιβάλλοντα χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος.

Αιματηρό επεισόδιο στις φυλακές Κορυδαλλού: Στο νοσοκομείο ένας κρατούμενος!

Αιματηρό επεισόδιο έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού, το απόγευμα της Τετάρτης, με συνέπεια ένας κρατούμενος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε συμπλοκή κρατουμένων, με συνέπεια να τραυματιστούν δύο αλλοδαποί. Ο ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Φυλακές Κορυδαλλού: Στο νοσοκομείο πήγαν κρατούμενοι αφού πρώτα μαστιγώθηκαν βάναυσα!

Στις φυλακές Κορυδαλλού νέα κρούσματα βίας είχαμε και πάλι αφού στο νοσοκομείο οδηγήθηκαν κρατούμενοι που τους μαστίγωσαν βάναυσα!

Νέο κρούσμα βίας και ανομίας στις φυλακές Κορυδαλλού καταγράφηκε σήμερα το πρωί, όταν ομάδα κρατουμένων έβαλε στο στόχαστρό της δύο νεαρούς, στη Δ' πτέρυγα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share