Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός στα Εξάρχεια: Επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών

Έχουν γίνει ήδη συλλήψεις...

13 Μαΐου 2019 16:14
Χαμός στα Εξάρχεια: Επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στην πλατεία Εξαρχείων για υπόθεση διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 5 άτομα στην περιοχή των Εξαρχείων και επιπλέον 2 άτομα στην περιοχή των Πατησίων, τα οποία επίσης διακινούσαν ναρκωτικά στα Εξάρχεια. Οι αρχές έχουν κατασχέσει δεκάδες συσκευασίες με ναρκωτικές ουσίες έτοιμες προς πώληση.

Επίσης, έχουν προσαχθεί 10 άτομα από την πλατεία Εξαρχείων και ένα ακόμα από τα Πατήσια, η εμπλοκή των οποίων στην υπόθεση εξετάζεται.

Επεισοδιακή νύχτα στα Εξάρχεια! - Επιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!

Επεισοδιακό ήταν ένα ακόμη βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, καθώς κουκουλοφόροι εξαπέλυσαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ τόσο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στα Εξάρχεια!

Περίπου 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ομάδα κουκουλοφόρων έκανε επίθεση εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Το σημείο μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης», καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών, ενώ ακολούθησε το «κυνηγητό» στα στενά.

Οι κουκουλοφόροι διέφυγαν προς την περιοχή του Ψυρρή, τρέχοντας μπροστά στους έντρομους κατοίκους και περαστικούς στην περιοχή.

Η αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές.

Λίγο νωρίτερα, επίθεση εναντίον αστυνομικών δυνάμεων είχε γίνει και στα Εξάρχεια. Περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ομάδα κουκουλοφόρων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας.

ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση: Δεν εκφοβιζόμαστε από εγκληματικές ενέργειες

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την επίθεση εναντίον των γραφείων του τόνισε ότι δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες του υποκόσμου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκφοβίζεται από εγκληματικές ενέργειες περιθωριακών στοιχείων που προσιδιάζουν σε αυτές του υπόκοσμου. Η επίθεση δεν στρέφεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενάντια στη δημοκρατία», ανέφερε σε ανακοίνωση για την επίθεση η Κουμουνδούρου

Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα!

20 άτομα χθες το βράδυ επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων. Η επίθεση έγινε μεμολότοφ...

Η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 23:00 της Τρίτης από ομάδα ατόμων που κατευθύνθηκαν στην οδό Καλλιδρομίου, μετά το τέλος της πορείας αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα που κάνει απεργία πείνας επειδή δεν του δίνουν άδεια.

Τους επιτιθέμενους τους καταδίωξε η διμοιρία που βρίσκεται στην περιοχή αλλά δεν έγιναν προσαγωγές σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία μέχρι στιγμής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share