Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Παγκόσμια συγκίνηση: Πέθανε η Ντόρις Ντέι!

Θρύλος!

13 Μαΐου 2019 16:03
Παγκόσμια συγκίνηση: Πέθανε η Ντόρις Ντέι!

Έφυγε από την ζωή η θρυλική ηθοποιός της δεκαετίας του 60, Doris Day! Η μεγάλη αμερικανίδα ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 97 ετών. Την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε το ίδρυμά της.

Η Ντόρις Ντέι η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός που μεσουράνησε την δεκαετία του 60 πέθανε σε ηλικία 97 ετών. Η Ντόρις Ντέι γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1922 και εκτός από διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν και ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

Η Doris Day ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδίστρια το 1939 αλλά η καριέρα της απογειώθηκε με την πρώτη της επιτυχία, «Sentimental Journey» το 1945.

Συνέχισε με σόλο καριέρα και ηχογράφησε πάνω από 650 τραγούδια από το 1947 έως το 1967 και έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες του 20υ αιώνα.

Θλίψη: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Βιβέτα Τσιούνη.

Η «κόρη» του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην ταινία «Μικροί και μεγάλοι εν δράσει» πέθανε σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η Βιβέτα Τσιούνη γεννήθηκε το 1934. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου. Από το 1955 έως το 1993 έλαβε μέρος σε 35 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου. Η χαμηλών τόνων αξιόλογηηθοποιός ξεχώρισε και σε μια σειρά ταινιών όπως οι: «Μικροί και μεγάλοι εν δράσει», «Οργή», «Αμφιβολίες», «Ο θαυματοποιός», αλλά και σε σειρές όπως το «Ξενοδοχείο ο 7ος ουρανός», «Μαύρο κλειδί» και «Τρεις Χάριτες».

Την Βιβέτα Τσιούνη θυμάται χαρακτηριστικά το τηλεοπτικό κοινό και από τη συμμετοχή της στην αστυνομική σειρά «Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα», που βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή και τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Ερρίκος Ανδρέου.

"Την πολυαγαπημένη μας αδελφή και θεία Βιβέτα Τσιούνη εκηδεύσαμε σε στενό οικογενειακό τη Δευτέρα 6/5/2019 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. Η αδελφή της Πόπη Τσιούνη, τα ανίψια Ελιάννα και Βασίλης Ρεμεντζής. Οι λοιποί συγγενείς" ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share