Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Και όμως ο Μπράιαν Μέι των Queen σώζει...σκαντζόχοιρους!

«Η ανταμοιβή είναι η μεγάλη ικανοποίηση όταν σώζεις ζώα.»

13 Μαΐου 2019 15:15
Και όμως ο Μπράιαν Μέι των Queen σώζει...σκαντζόχοιρους!

O κιθαρίστας των Queen Μπράιαν Μέι, είναι o ήρωας χιλιίαδων σκαντζόχοιρων που απειλούνται με εξαφάνιση και ζουν σε Κέντρο Προστασίας που ίδρυσε στο κτήμα του στη Βρετανία.

Μιλώντας στο βρετανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ «Save Hedgehogs της Βρετανίας» (Σώστε τους Σκαντζόχοιρους της Βρετανίας) σύμφωνα με τα περιοδικό People, ο 71χρονος μουσικός της ροκ μιλά για το έργο που επιτελείται στο Κέντρο Διάσωσης και Προστασίας Amazing Grace, που βρίσκεται στο κτήμα του στο Surrey της Αγγλίας.

Στο κέντρο φιλοξενούνται και φροντίζονται άρρωστοι ή τραυματισμένοι σκαντζόχοιροι και στη συνέχεια απελευθερώνονται στην άγρια φύση.

«Αισθάνομαι υπέροχα» είπε ο Μπράιαν Μέι. «Η ανταμοιβή είναι η μεγάλη ικανοποίηση όταν σώζεις ζώα. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά, που δεν είχα ποτέ ονειρευτεί.

Βλέπεις αυτά τα ζώα να έρχονται δηλητηριασμένα, αφυδατωμένα και τα φροντίζεις και στη συνέχεια τα αφήνεις για μια άλλη ευκαιρία στην άγρια φύση, για μένα είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές που είχα ποτέ στη ζωή μου"»τόνισε ο κιθαρίστας των Queen.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επιστρέφει στον ρόλο του μαφιόζου (Video)

Από τους μικροεγκληματίες του Mean Streets, μέχρι τα "μεγάλα ψάρια" του Goodfellas, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει μεγαλουργήσει στον ρόλο του μαφιόζου, τον οποίο δεν φαίνεται να μπορεί να αφήσει εύκολα...

Ο 75χρονος ηθοποιός επιστρέφει για άλλη μια φορά σε γνώριμα μονοπάτια, αυτή την φορά για την μικρή οθόνη και την νέα διαφήμιση της εταιρείας αρτοσκευασμάτων Warburtons!

Μέσα από μία σαφώς πιο κωμική ματιά, ο τυπικός "Νεοϋορκέζος μαφιόζος" αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, όταν μαθαίνει πως οι πωλήσεις των μπέιγκελ της Warburtons έχουν κατακτήσει την αγορά. Έτσι λοιπόν ταξιδεύει στην έδρα της Warburtons στο Λονδίνο για να επισκεφτεί και να..."νουθετήσει" τον ευγενέστατο διευθυντή της.

Ο Αμερικανός ηθοποιός εξιστορεί εικόνες από το μέλλον, με εκφοβισμούς, δολιοφθορές, ακόμα και την ταφή των επίμαχων μπέιγκελ, μέχρι που καταλήγει σε ένα φινάλε που μάλλον θα έπρεπε να είχαμε φανταστεί!

Η συνέχεια εδώ:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share