Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είδηση σοκ: Αποφυλακίζεται ο δραπέτης - τραγουδιστής! (Video)

Τελευταίες εξελίξεις!

13 Μαΐου 2019 13:40
Είδηση σοκ: Αποφυλακίζεται ο δραπέτης - τραγουδιστής! (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του δραπέτη τραγουδιστή όπου η δικηγόρος του κατάφερε να αποφυλακιστεί ο πελάτης της!

Ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η δικηγόρος κ.Παναγοπούλου για τον δραπέτη τραγουδιστή που αποφυλακίζεται!

Ο δραπέτης τραγουδιστής πήγε να εξαπάτησει με ένα δελτίο τον ΟΠΑΠ και να εισπράξει ένα δις! Το δελτίο είχε άλλα νούμερα και άλλη ημερομηνία!Δεν έπιασε το κόλπο που πήγε να κάνει και δήλωσε ότι δεν είχε καταλάβει καάτι! Η Εισαγγελέας είπε ότι δεν είχε σκοπό να εξαπατήσει τον ΟΠΑΠ αλλά μόνο τον δικηγόρο που δεν είναι πια στην ζωή! Κανείς από τους μάρτυρες δεν είναι εν ζωή πια και δεν πήγε να καταθέσει!

Ο κατηγορούμενος μετά την έκτηση ενός μέρους της ποινής του θα αποφυλακιστεί και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να συνεχίσει να κάνει ότι και πριν!

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε η δικηγόρος Παναγοπούλου για την αποφυλάκιση του κατηγορούμενου!

Δείτε το βίντεο:

Με χασίς στην κατοχή του βρέθηκε ο ''παρουσιαστής-δραπέτης'' μέσα στις φυλακές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον έλεγχο των σωφρονιστικών, ο 45χρονος βρέθηκε να κατέχει 1 γραμμάριο χασις στα πράγματα του

Πριν καλά καλά περάσει εκ νέου την πόρτα των Φυλακών Αλικαρνασσού, απ' όπου είχε φύγει στις 11 Απριλίου του 2002 παραβιάζοντας άδεια, ο τραγουδιστής - δραπέτης βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον έλεγχο των σωφρονιστικών, ο 45χρονος βρέθηκε να κατέχει 1 γραμμάριο χασις στα πράγματα του.

''Δεν ήθελα να αποδράσω αλλά...''Τι δήλωσε ο επί 17 χρόνια δραπέτης που έκανε καριέρα ως παρουσιαστής!

Ο τραγουδιστής δραπέτης που από το 2002 έκανε διεθνή καριέρα ισχυρίζεται ότι «Δεν εξαπάτησα κανέναν!» ακόμα και αν γύρισε στην φυλακή!

Ο δραπέτης τραγουδιστής ξέσπασε από τις φυλακές στις οποίες επέστρεψε, λέγοντας πως δεν έχει εξαπατήσει κανέναν!

«Λυτρώθηκα με τη σύλληψή μου γιατί ήθελα να τελειώσει η υπόθεση. Επιστρέφω μετά από 17 χρόνια στην ίδια φυλακή. Απορώ με αυτούς που υποστηρίζουν ότι εξαπάτησα. Γιατί δεν πήγαν στην Αστυνομία να με καταγγείλουν; Δεν κρύφτηκα ποτέ. Αντιθέτως βοήθησα με τον τρόπο μου αρκετό κόσμο».

Μετανιωμένος κλέγοντας μίλησε και σήμερα στην εκπομπή Μαζί σου της Τατιάνας Στεφανίδου.

''Δεν ήθελα να αποδράσω αλλά όταν μου έδωσαν άδεια να βγω από τις φυλακές δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω!''

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share