Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπουργείο υγείας: Αποδοκίμασαν τον Παύλο Πολάκη οι καθαρίστριες! (Video)

Οι καθαρίστριες που ζητούν την ανανέωση των συμβάσεών τους!

13 Μαΐου 2019 12:29
Υπουργείο υγείας: Αποδοκίμασαν τον Παύλο Πολάκη οι καθαρίστριες! (Video)

Ο αναπληρωτης υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης πάρκαρε την μηχανή του πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του υπουργείου ενώ οι καθαρίστριες τον υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες.

Τότε δέχθηκε την παρατήρηση του κ. Γιαννάκου ο οποιος απευθυνόμενος προς τον υπουργό του ζήτησε να κατεβάσει κάτω την μηχανή σημειωνοντας ότι εμποδιζει σε αυτό το σημείο να περνούν άτομα με αναπηρία.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τον κάλεσε να πάρει την ντουντούκα προκειμένου να ξεκαθαρίσει στις καθαρίστριες τι θα γίνει από πλευράς υπουργείου με το θέμα των συμβάσεων τους.

Ο κ. Πολάκης αυτή τη φορά μπήκε στο υπουργείο, χωρίς να απαντήσει ή να σχολιάσει τα όσα είπε ο προεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Υγείας!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν έξω από το υπουργείο Υγείας οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου!

Ζητούν παράταση των συμβάσεών τους και καταγγέλλουν ότι ο αναπληρωτής υπουργός, Παύλος Πολακης, αθέτησε πρόσφατη δέσμευσή του για παραμονή στην εργασία τους, με αποτέλεσμα «οι καθαρίστριες να χάνουν τη δουλειά τους στα τέλη Αυγούστου».

Οι καθαρίστριες έστησαν σκηνές έξω από το υπουργείο και δηλώνουν ότι δεν αποχωρούν, εάν δεν δοθεί λύση στο ζήτημά τους.

Όπως προσθέτουν, από το υπουργείο επιδιώκουν «να μπούμε οι καθαρίστριες σε έναν διαγωνισμό-παρωδία, στον οποίο θα γίνουν πολυάριθμες αιτήσεις υποψηφίων και οι σημερινές καθαρίστριες που εργάζονται πάνω από δέκα χρόνια στο Δρομοκαΐτειο θα απολυθούν».

Μάλιστα, στον χώρο έχει τοποθετήσει και ένα μεγάλο πανό με σύνθημα «Κούνεβα πού είσαι; Έλα στον αγώνα», με φωτογραφίες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να κάθεται σε θρόνo.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share