Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ στο Παγκράτι: Ληστεία και απαγωγή 17χρονου! (Video)

Τι συνέβη;

13 Μαΐου 2019 08:22
Θρίλερ στο Παγκράτι: Ληστεία και απαγωγή 17χρονου! (Video)

Ένα θρίλερ έζησε μια οικογένεια στο Παγκράτι όταν λήστεψαν και απήγαγαν έναν 17χρονο! Πήραν τα κλειδιά από τον ανήλικο και οι ληστές μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας!

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε ο πατέρας της οικογένειας που έζησαν τον απόλυτο τρόμο! όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής.. Ο ανήλικος είχε βγει για μια βόλτα στου Ζωγράφου και όταν πήγε να πάρει το λεωφορείο να γυρίσει σπίτι του, μια συμμορία Αλβανών τον απήγαγαν!

Τον πήραν και τον έβαλαν στο πορτπαγκάζ του αυτοκίνητου και τον πήγαν στην Πανεπιστημιούπολη! Του πήραν τα πάντα κλειδιά, λεφτά, κινητό και την διεύθυνση του σπιτιού!

Ο πατέρας καταγγέλλει ότι αυτή είναι μια νέα μέθοδος για να ληστεύουν οι συμμορίες! Η συμμορία τον χτύπησε και τον κράτησε για περίπου δύο ώρες εκεί.. Οι υπόλοιποι ληστές πήραν το αυτοκίνητο και πήγαν να κάνουν την ληστεία στο σπίτι!

Οι ώρες περνούσαν και όταν το παιδί δεν γυρνούσαν σπίτι οι γονείς του 17χρονου άρχισαν να ανησυχούν.. Οι ληστές εκείνη την ώρα μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας!

Έντρομη η μητέρα του 17χρονου είδε τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι τους και άρχισε να φωνάζει τον άντρα της. Ο πατέρας επιτέθηκε στους ληστές και υπήρξε πάλη.

Για να μην πειράξουν όμως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ο πατέρας τους είπε ότι δεν θα αντισταθεί άλλο.

Υπάρχει όμως γενετικό υλικό από τους ληστές μετά την πάλη του πατέρα με τους ληστές.

Δείτε το βίντεο:

Θρίλερ σε ξενοδοχείο: Τρεις νεκροί από βέλη!

Θρίλερ είναι η υπόθεση για το ξενοδοχείο που βρέθηκαν νεκροί τρεις άνθρωποι!

Τρία πτώματα που ήταν χτυπημένα από βέλη βαλλίστρας βρέθηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Βαυαρία, όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο dpa.

Τα θύματα ανακαλύφθηκαν το Σάββατο από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου στην πόλη Πασσάου. Είχαν νοικιάσει το δωμάτιο την προηγούμενη ημέρα.

Άγνωστο τι συνέβη στο δωμάτιο και τι σχέση έχουν τα τρία θύματα μεταξύ τους!

Κοντά στα πτώματα εντοπίστηκαν δύο βαλλίστρες.

Άγνωστο τι συνέβη στο δωμάτιο και τι σχέση έχουν τα τρία θύματα μεταξύ τους, ένας 54χρονος άνδρας και δύο γυναίκες ηλικίας 30 και 33 ετών.

Οι εισαγγελείς διέταξαν την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share