Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Επίθεση αναρχικών σε αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας!

Ένας τραυματίας!

12 Μαΐου 2019 17:34
Επίθεση αναρχικών σε αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας!

Επίθεση σε αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας έγινε πριν από λίγο! Υπάρχει ένας τραυματίας! Επίθεση σε μέλη της Ομάδας ΔΙΑΣ στα Εξάρχεια εξαπέλυσε ομάδα αναρχικών.

Απίστευτο επεισόδιο στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες , όλα ξεκίνησαν από την οδό Μάρνη. Εκεί, δύο αστυνομικοί ακολούθησαν έναν «ύποπτο», ο οποίος τους οδήγησε τελικά στην οδό Ζαίμη.

Επίθεση

Στο σημείο αυτό, τους αστυνομικούς περίμενε μια ομάδα αγνώστων, οι οποίοι τους επιτέθηκαν, τους πέταξαν τις μηχανές, προκαλώντας φθορές στην μία, ενώ χτύπησαν και τους αστυνομικούς, με τον έναν εξ αυτών να μεταφέρεται στο νοσοκομείο!

Συναγερμός στην Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης ζευγαριού στο φαράγγι του Αμπά!

Ζευγάρι που περπατούσε στο φαράγγι του Αμπά νότια του Ηρακλείου στην Κρήτη κάλεσε σε βοήθεια το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η κοπέλα στραμπούλιξε το πόδι της λίγη ώρα αφού το ζευγάρι είχε ξεκινήσει την περιήγηση του στο φαράγγι νότια του Ηρακλείου Κρήτης. Αμεσα στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που εντόπισε την κοπέλα και την μετέφερε σε σημείο από όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο Αμπάς είναι ένα μεγάλο και τεχνικά απαιτητικό φαράγγι στην Κρήτη, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο μια 30χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στο σημείο, όταν έπεσε από ύψος 65 μέτρων.

Το φαράγγι Αμπάς στο Ηράκλειο Κρήτης

Κρήτη φαράγγι

Το φαράγγι του Αμπά σχηματίζεται περίπου 53χλμ νότια του Ηρακλείου Κρήτης, στα άγρια Αστερούσια Όρη. Ο ποταμός Μουσούλης που το διαρρέει το χειμώνα συγκεντρώνει τα νερά από τις πηγές του οροπεδίου των Παρανύμφων και του Αμυγδάλου και τα μεταφέρει στην παραλία των Τριών Εκκλησιών.

Φημισμένο λόγω του εντυπωσιακού καταρράκτη ύψους 140μ., που είναι και ο μεγαλύτερος καταγεγραμμένος στην Κρήτη και συγκεντρώνει ουσιαστικά τα νερά της λεκάνης των χωριών Αμύγδαλος και Παράνυμφοι.

Η ονομασία του, «Αμπάς», προέρχεται από το λατινικό αββάς (δηλ. ιερέας) από κάποιον από τους πολλούς ασκητές που έβρισκαν καταφύγιο στα Αστερούσια σε παλαιότερες εποχές.

Στα απότομα βράχια του φαραγγιού στην Κρήτη φιλοξενείται ο μεγαλύτερος αριθμός αρπακτικών στην Ελλάδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share