Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ρέθυμνο: Κινητοποίηση για μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει!

Τραγικός απολογισμός!

11 Μαΐου 2019 20:56
Ρέθυμνο: Κινητοποίηση για μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει!

Πολλά τα μέτωπα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Πυροσβέστες σήμερα σε όλη την Ελλάδα αφού και στο Ρέθυμνο ξέσπασε φωτιά και η κινητοποίηση είναι μεγάλη!

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στη 1 μετά το μεσημέρι, για πυρκαγιά που ξέσπασε στις Σίσες, καίγοντας χορτολιβαδική έκταση.

Ο απολογισμός της φωτιάς είναι 3.5 στρέμματα γης, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής με δεδομένο και τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς στις μεγάλες ελαιοκαλλιέργειες της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβεστικά οχήματα με το ανθρώπινο δυναμικό να φτάνει και τους 25 πυροσβέστες, ενώ επιχείρησαν επίσης δύο τμήματα πεζοπόρου.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει ήδη ξεκινήσει εντατικές έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί ο υπαίτιος της πυρκαγιάς.

Φωτιά ξέσπασε στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου!

Στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου ξέσπασε φωτιά και τα αίτια αυτής είναι ακόμα αδιευκρίνιστα!

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου διαπίστωσαν ότι η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί από υπαλλήλους της εγκατάστασης.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της πυρκαγιάς μικρής έκτασης που σημειώθηκε το μεσημέρι σε γραφείο ιδιωτικής εταιρείας στον ισόγειο χώρο δημοπρασιών εντός ιδιωτικών εγκαταστάσεων παραρτήματος ιχθυόσκαλας Κερατσινίου.

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share