Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υπουργείο Υγείας: Συγκέντρωση καθαριστριών την Δευτέρα!

Ζητούν παράταση συμβάσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα!

10 Μαΐου 2019 22:57
Υπουργείο Υγείας: Συγκέντρωση καθαριστριών την Δευτέρα!

Συγκέντρωση των καθαριστριών που ζητούν παράταση των συμβάσεών τους, διοργανώνει το σωματείο Εργαζομένων στο «Δρομοκαϊτειο Νοσοκομείο», έξω από το Υπουργείο Υγείας, την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 9 το πρωί.

Το Σωματείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι, παρά τις δεσμεύσεις για παράταση των συμβάσεων, «οι καθαρίστριες χάνουν την δουλειά τους.

Πάνε σ' ένα διαγωνισμό παρωδία όπου θα γίνουν πολυάριθμες αιτήσεις υποψηφίων και οι σημερινές καθαρίστριες που εργάζονται πάνω από 10 χρόνια στο Δρομοκαϊτειο θα απολυθούν».

Υπουργείο Υγείας: Συγκέντρωση πραγματοποιούν οι καθαρίστριες- «Αρλούμπας ο Πολάκης»

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας πραγματοποιούν οι καθαρίστριες στο «Δρομοκαΐτειο».Σε ένα πανό απεικονίζεται ο Παύλος Πολάκης με την ντουντούκα και από κάτω γράφει: «Αρλούμπας», ενώ σε άλλο πανό οι καθαρίστριες γράφουν «μας σταυρώνουν», «μας σουβλίζουν», «χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια».

Σε ένα πανό απεικονίζεται ο Παύλος Πολάκης με την ντουντούκα και από κάτω γράφει: «Αρλούμπας»


Σε ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει ότι πριν από ένα μήνα, σε συγκέντρωση των καθαριστριών έξω από το υπουργείο Υγείας, ο Παύλος Πολάκης «δεσμεύτηκε ότι θα παραταθούν οι συμβάσεις τους προκειμένου να γίνει ενιαίος διαγωνισμός στα νοσοκομεία της Αττικής τα οποία έχουν εκκρεμότητες με λήξεις συμβάσεων και είναι εν αναμονή απομάκρυνσης των εργολάβων. Πέρασε ένας μήνας και η τελική απόφαση της κυβέρνησης είναι η απόλυση των καθαριστριών».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share