Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Τυνησία: Ναυάγιο με τουλάχιστον 50 νεκρούς μετανάστες!

Ναυάγιο με τουλάχιστον 50 μετανάστες νεκρούς!

10 Μαΐου 2019 16:50
Τραγωδία στη Τυνησία: Ναυάγιο με τουλάχιστον 50 νεκρούς μετανάστες!

50 μετανάστες πνίγηκαν,όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν ναυγάγησε στα ανοιχτά της Τυνησίας και έως τώρα έχουν διασωθεί 16.

Στο σκάφος επέβαιναν περισσότεροι από 70 άνθρωποι.Το πλοίο βυθίστηκε 40 ναυτικά μίλια από την ακτή της Σφαξ, νότια της πρωτεύουσας Τύνιδας.

Ορισμένα μέσα, όπως το Reuter's μιλούν ήδη για περισσότερους από 70 νεκρούς και 16 διασωθέντες, ενώ άλλα αναφέρουν ότι οι νεκροί είναι περισσότεροι από 50 και αναφέρουν ότι το σύνολο των επιβατών στο πλοίο που ναυάγησε ήταν 70.

To Reuter's επικαλούμενο τις αρχές της Τυνησίας κάνει λόγο για 70 νεκρούς, ενώ σύμφωνα με τον Βρετανικό Οργανισμό Μετανάστευσης οι διαπιστωμένοι νεκροί είναι πάνω από 50.

Βίντεο σοκ: Σκάφος ανατινάχθηκε σκορπίζοντας τον θάνατο!

Τραγωδία με έναν νεκρό και δύο τραυματίες στην Κολομβία, όπου σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε σκάφος, έπειτα από λάθος στις εργασίες συντήρησης.

Η στιγμή της έκρηξης καταγράφηκε μάλιστα καρέ-καρέ σε βίντεο, το οποίο κάνει το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας σοκ.

Σε αυτό απαθανατίζεται ο άτυχος άντρας, ο οποίος κάθεται πάνω στο κατάστρωμα, δευτερόλεπτα προτού το πολυτελές σκάφος διαλυθεί σε κομμάτια, τα οποία εκτοξεύτηκαν προς τη θάλασσα.

Μετά από μια προκαταρκτική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι τρεις εργαζόμενοι είχαν προσληφθεί από την τουριστική εταιρεία που είναι και ιδιοκτήτρια του σκάφους για να πραγματοποιήσουν εργασίες συγκόλλησης.

Ωστόσο, κάποιο λάθος κατά τη διάρκεια των εργασιών προκάλεσε την τραγωδία.

Όπως αποδείχτηκε, ο λόγος της έκρηξης σύμφωνα με τις αρχές φέρεται να "κρύβεται" στις εργασίες που διεξάγονταν και συγκεκριμένα τη συγκόλληση, καθώς γινόταν πολύ κοντά σε μια δεξαμενή καυσίμου.

Ο ένας εργαζόμενος πέθανε κατά την έκρηξη, ενώ δύο άλλοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share