Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει εξηγήσεις γιατί δεν του δόθηκε άδεια!

Μπορεί να αναιρέσει την απόφαση!

10 Μαΐου 2019 12:59
Δημήτρης Κουφοντίνας: Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητάει εξηγήσεις γιατί δεν του δόθηκε άδεια!

Αίσθηση προκαλεί η κίνηση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου να ζητήσει το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου με το οποίο απορρίφθηκε η αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα να πάρει νέα άδεια!

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρενέβη στην υπόθεση της απόρριψης του αιτήματος του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, για χορήγηση άδειας.

Νωρίτερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου, με ομόφωνο βούλευμά του, απέρριψε τη νέα αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση νέας άδειας.

Κατόπιν αυτού, η κ. Δημητρίου ζήτησε το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου καθώς και τον ιατρικό φάκελο του Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως και την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού της φυλακής, προκειμένου να τα μελετήσει, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακόμη, ζήτησε και το τελευταίο ιατρικό πιστοποιητικό από το νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 2 Μαΐου και, όπως έχει δηλώσει, δεν προτίθεται να σταματήσει.

Σε περίπτωση κατά την οποία η κ. Δημητρίου έχει διαφορετική άποψη από την κρίση του Δικαστικού Συμβούλιου έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την αναίρεση του βουλεύματος

Απίστευτο: Γιατί ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρέθηκε στο νεκροτομείο;

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Βόλο, βρέθηκε στο νεκροτομείο!

Ο τρομοκράτης της 17Ν έγραψε επιστολή!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share