Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μίλησε δημόσια μέσα από το νοσοκομείο η γυναίκα από το τροχαίο στην Πατησίων! (Video)

Τραγική εικόνα της άτυχης γυναίκας..

10 Μαΐου 2019 12:28
Μίλησε δημόσια μέσα από το νοσοκομείο η γυναίκα από το τροχαίο στην Πατησίων! (Video)

Η άτυχη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που έγινε στην Πατησίων μίλησε μπροστά στην κάμερα για όσα συνέβησαν! Πραγματικά σοκάρει η εικόνα της άτυχης γυναίκας από τα τραύματα της.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" μίλησε η μια από τις δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν..

Η γυναίκα δήλωσε ότι έχει απώλεια μνήμης και δεν θυμάται τίποτα από το τροχαίο στην Πατησίων.. Η γυυναίκα είχε έρθει διακοπές στην χώρα της αλλά η μοίρα της επιφύλασσε άλλα πράγματα. Είχε βγει έξω για βόλτα γιατί έφευγε το βράδυ για Αγγλία..

Οι γιατροί όταν ξύπνησε της είπαν ότι έγινε ένα ατύχημα που την έφερε σε αυτή την κατάσταση. Για έναν μήνα θα παραμείνει στο νοσοκομείο εξαιτίας των τραυμάτων και καταγμάτων που έχει.

Η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερη από της άλλης γυναίκας που είναι πιο σοβαρά.

Όταν ξύπνησε δεν είχε την τσάντα και το τηλέφωνο της και δεν μπορούσε να ειδοποιήσει κανέναν.

Δείτε το βίντεο:

Σοκαριστικό βίντεο και φωτογραφίες από το μοιραίο τροχαίο στην Πατησίων!

Σοκ προκαλούν οι εικόνες και τα βίντεο που κατέγραψαν πολίτες από το φοβερό τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας. Δύο γυναίκες, ηλικίας περίπου 60 ετών - σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία Ελληνίδα και μία βορειοηπειρώτισσα- δίνουν μάχη για τη ζωή τους στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου διακομίσθηκαν από την Πατησίων, σήμερα το πρωί. Η μία νοσηλεύεται στην Εντατική με τραύματα στο κεφάλι και η δεύτερη με πολλαπλά κατάγματα. Οι γιατροί είναι περισσότερο αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Όλα έγιναν περίπου στις 9:30 το πρωί ένα ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένας Αλβανός οδηγός έπεσε σε νησίδα στη συμβολή Πατησίων και Μηθύμνης, με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο γυναίκες και να τις πετάξει στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί οι άτυχες γυναίκες χτυπήθηκαν από άλλο αυτοκίνητο. Αμέσως επικράτησε πανικός. Δεκάδες πολίτες παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι τις προσπάθειες του ΕΚΑΒ να απομακρύνουν τις δύο γυναίκες, ενώ ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης, που ο οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων που ενεπλάσαν έριξε και τον σηματοδότη που υπήρχε στο σημείο.

Πηγή: protothema

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share