Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 12 προσαχθέντες από τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας!

Ήταν περίπου 30 κουκουλοφόροι!

10 Μαΐου 2019 08:37
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 12 προσαχθέντες από τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας!

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 12 προσαχθέντες από τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας! Ήταν περίπου 30 κουκουλοφόροι εχθές!

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ τα 3 άτομα που κρατούνται είναι αλλοδαποί, οι οποίοι δεν κατηγορούνται για τη χθεσινή επίθεση με τους κουκουλοφόρους, αλλά κρατούνται επειδή δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής τους στη χώρα.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 12 από τους 15 προσαχθέντες, συνολικά, για την επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ, από περίπου 30 κουκουλοφόρους σε καταστήματα και τράπεζες, στο κέντρο της Αθήνας, στη Βαλαωρίτου, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Σημειώνεται, ότι οι κουκουλοφόροι, που κρατούσαν ρόπαλα, έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν διάφορες επιπλέον ζημιές σε 11 καταστήματα και 2 τράπεζες, στις οδούς Ακαδημίας, Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Χαμός στο κέντρο: Κουκουλοφόροι σπάνε καταστήματα!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι κουκουλοφόροι έχουν πετάξει τρικάκια με το σήμα της αναρχίας.

Καταδρομικές επιθέσεις σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Περίπου 30 άτομα προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα στη Βουκουρεστίου, στη Βαλαωρίτου και στην Αμερικής. Επιτέθηκαν με πέτρες σε υποκατάστημα τράπεζας στο ύψος της Πανεπιστημίου και έσπασαν στάση λεωφορείων στην οδό Ακαδημίας, κοντά στη Νομική.

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα, ενώ φώναξαν συνθήματα και πέταξαν τρικάκια υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Οι δράστες προκάλεσαν καταστροφές επιλεκτικά σε τουλάχιστον 12 καταστήματα με είδη διεθνών οίκων, αλλά και υποκαταστήματα τραπεζών.

Οι κουκουλοφόροι έχουν πετάξει τρικάκια με το σήμα της αναρχίας, με τα οποία ζητούν την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο στη χορήγηση αδειών στους κρατούμενους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share