Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: Αγνώριστος Ο πρώην πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης!

Δεν θυμίζει τον δυνατό πολιτικό άντρα του χθες..

9 Μαΐου 2019 18:00
Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: Αγνώριστος Ο πρώην πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης!

Ο πρώην πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ παρέστη σήμερα στην στρατιωτική παρέλαση που έγινε στην Κόκκινη Πλατεία για την 74η επέτειο της νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας, μεταδίδει το πρακτορείο Ria Novosti.

O 88χρονος Γκορμπατσόφ παρακολούθησε την παρέλαση από την αριστερή εξέδρα των προσκεκλημένων, καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Μετά το τέλος της παρέλασης κατέβηκε με δυσκολία και υποβασταζόμενος από τους βοηθούς του από την εξέδρα.

Ωστόσο, όταν του πρότειναν να καθίσει ξανά σε αναπηρικό καροτσάκι, ο πρώην πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης αρνήθηκε και περπάτησε μέχρι το αυτοκίνητό του.

Αγία Πετρούπολη: Έκρηξη σε στρατιωτική ακαδημία με τέσσερις τραυματίες!

Έκρηξη σημειώθηκε πριν λίγο σε στρατιωτική ακαδημία στην Αγία Πετρούπολη και σύμφωνα με αξιωματούχους, υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες!

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Russia Today» μεταδίδει ότι η έκρηξη σημειώθηκε στη ρωσική Αεροδιαστημική Ακαδημία, σε ένα από τα γραφεία που στεγάζονται στο κτίριο.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν γνωρίζουν τα αίτια της έκρηξης!

Κίνα: Πέντε εργάτες νεκρόι απο έκρηξη αερίου σε εργοστάσιο!

Πέντε εργάτες έχασαν τη ζωή τους και τρεις τραυματίστηκαν από έκρηξη που οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου σε εργοστάσιο της επαρχίας Σαντόνγκ, στην ανατολική Κίνα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Το δυστύχημα αυτό σημειώθηκε χθες Παρασκευή το βράδυ σε εργοστάσιο επεξεργασίας περλίτη --ένα υλικό υφαιστειακής προέλευσης που χρησιμοποιείται κυρίως στην γεωργία-- της πόλης Τσινγκζού, σημείωσαν οι δημοτικές αρχές σε ανακοίνωσή τους.

Να σας θυμήσουμε άλλο ένα περιαστατικό στη Σομαλία: Έντεκα νεκροί απο έκρηξη αυτοκινήτου!

"Η κύρια αιτία του δυστυχήματος είναι μια διαρροή υγροποιημένου φυσικού αερίου. Μια επιπρόσθετη έρευνα διεξάγεται για να βρεθούν τα πιο ειδικά αίτια", πρόσθεσαν στην ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζεται ότι συνελήφθη ένας υπεύθυνος της επιχείρησης.

Το δυστύχημα αυτό σημειώθηκε μια εβδομάδα μετά την έκρηξη σε χημικό εργοστάσιο της Γιανγκτσένγκ, στην επαρχία Τζιανγκσού, στην ανατολική Κίνα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 78 άνθρωποι και ήταν μια από τις χειρότερες βιομηχανικές καταστροφές που σημειώνονται στην Κίνα τα τελευταία χρόνια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share