Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Θλίψη: Σοκάρει η εικόνα του τάφου της νεκρής Τζένης Καρέζη!

Οι εικόνες που σπαράζουν καρδιές!

9 Μαΐου 2019 12:56
Θλίψη: Σοκάρει η εικόνα του τάφου της νεκρής Τζένης Καρέζη!

Σπασμένα μάρμαρα, αγριόχορτα, λουλούδια που κάποτε κάποιος τα άφησε, αλλά ο χρόνος τα μάρανε, σκούπες πεταμένες αλλά και σκουπίδια. Αυτό το σκηνικό συναντάει όποιος πηγαίνει να προσκυνήσει τον τάφο της Τζένης Καρέζη.

Η ηθοποιός που άφησε ιστορία με την εμβληματική της παρουσία, το αξεπέραστο ταλέντο και την εκπληκτική ομορφιά της, σήμερα στην τελευταία της κατοικία το Α' νεκροταφείο, είναι μόνη χωρίς έναν δικό της άνθρωπο να περιποιείται τον τάφο της!

Έχουν περάσει σχεδόν 29 χρόνια από τον Ιούλιο του 82 όταν έκλεισε για πάντα τα πιο πράσινα μάτια του ελληνικού κινηματογράφου και όπως αναφέρει το περιοδικό Xαι, το οποίο φιλοξενεί και τις φωτογραφίες, κανείς δεν φαίνεται να την επισκέπτεται αφού η εγκατάλειψη του τάφου της είναι ολοφάνερη!

Θλίψη: Σοκάρει η εικόνα του τάφου της νεκρής Τζένης Καρέζη!

Θλίψη: Σοκάρει η εικόνα του τάφου της νεκρής Τζένης Καρέζη!

Το άγνωστο εξοχικό της Τζένης Καρέζη στο Πήλιο: Σε τι έχει μετατραπεί σήμερα;

H μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός άφησε πλούσια παρακαταθήκη για το μέλλον. Η Τζένη Καρέζη, πέραν της κινηματογραφικής παρακαταθήκης, πρόσφερε πολλά στον πολιτισμό και τον εγχώριο τουρισμό μας.

Ποιος γνώριζε ότι η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου διέθετε εξοχικό στο Πήλιο και ήταν ερωτευμένη με την Τσαγκαράδα, γραφικό χωριό του βουνού των Κενταύρων, αγόρασε σπίτι για αποδράσεις εκείνη την εποχή;

Το μυστικό της Καρέζη και η αγαπημένη συνήθειά της με τη Βουγιουκλάκη που οδήγησαν σε επικό καυγά!

Η Τζένη Καρέζη ήθελε να δραπετεύει τον ελεύθερο χρόνο της στην εξοχή. Το Πήλιο ήταν το μέρος που αγαπούσε. Στην Τσαγκαράδα είχε αγοράσει ένα σπίτι, όπου αισθάνθηκε ότι βρήκε το δικό της παράδεισο ανάμεσα στα πλατάνια. Eκεί πήγαινε όταν ήθελε να ξεκουραστεί, μακριά από την πολυκοσμία και τα φώτα της δημοσιότητας.

undefined

Στην αυλή του σπιτιού της αξέχαστης πρωταγωνίστριας Τζένης Καρέζη στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου που υπεραγαπούσε και περνούσε ξέγνοιαστες, ξεκούραστες ώρες με την οικογένεια της, εγκαινιάστηκε ένα θεατράκι που φέρει το όνομά της.

Σήμερα, οι πολιτιστικοί οργανισμοί σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς διοργανώνουν παραστάσεις κι έτσι η μνήμη της Τζένης συνεχίζει και συντροφεύει τον κάθε επισκέπτη.

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share