Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα επίθεση Ρουβίκωνα σε ιατρείο γυναικολόγου!

Γιατί τον κατηγορούν;

9 Μαΐου 2019 09:09
Νέα επίθεση Ρουβίκωνα σε ιατρείο γυναικολόγου!

Νέα επίθεση έκανε ο Ρουβίκωνας σε ιατρείο γυναικολόγου με την κατηγορία ότι έπαιρνε φακελάκι!

Σύμφωνα με κείμενο του Ρουβίκωνα, ο γυναικολόγος βρέθηκε στο στόχαστρό τους καθώς φέρεται να ζήτησε «φακελάκι» της τάξεως των 800 ευρώ από εγκυμονούσα προκειμένου να αναλάβει τον τοκετό της εντός δημοσίου νοσοκομείου.

Εισβολή στο ιατρείο γυναικολόγου – μαιευτήρα πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας, όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν μεταξύ άλλων: «…για ποιο λόγο ζητάει αμοιβές ύψους 800 ευρώ απο ανθρώπους που επέλεξαν να του εμπιστευτούν την υγεία τους , που δεν έχουν τη δυνατότητα ή τη βούληση να πληρώσουν για μια υπηρεσία που τυπικά τους παρέχεται δωρεάν.

Άνθρωποι με επείγοντα προβλήματα υγείας που χρήζουν άμεσης επέμβασης ή εγκυμονούσες γυναίκες που βιώνουν την αγωνία για το αν θα “πέσουν σε καλά χέρια”, ασθενείς που αναμένουν στον πόνο ή έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο του θανάτου βρίσκονται στο έλεος ορισμένων κορακιών που θα αποφασίσουν για τη ζωή και το θάνατο με κριτήριο την πληρωμή που θα λάβουν».

Ρουβίκωνας έκανε επίθεση σε δικηγορικό γραφείο! Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος!

Στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος θεωρείται ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα προχώρησε η αστυνομία μετά από παρέμβαση της συλλογικότητας σε δικηγορικό γραφείο.

Περίπου 15 του Ρουβίκωνα έκαναν “ντου” σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή με την αστυνομία να παρεμβαίνει και να προχωρεί στη σύλληψη ενός ατόμου, το οποίο εικάζεται ως ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου μέλη του Ρουβίκωνα εμφανίζονται να καταστρέφουν τον εξοπλισμό στο δικηγορικό γραφείο, να βάφουν τους τείχους με μαύρο σπρέι και να φωνάζουν πως «σας είχαμε πει να μην απειλήσετε ξανά κόσμο» και να βάφουν τους τοίχους με μαύρο σπρέι.

Στο κείμενο που ανάρτησαν σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρονται τα εξής: «Δεν νομίζουμε ότι χρειαζόταν εμάς το δικηγορικό γραφείο Κάρολος Χανικιάν για να συνειδητοποιήσει τον ρόλο του. Και κατά συνέπεια δεν θα περιμέναμε ότι η προηγούμενη παρέμβασή μας θα το οδηγούσε σε κάποια κρίση συνείδησης ώστε να σταματήσει να ταλαιπωρεί φτωχούς να ξεπληρώσουν τράπεζες και funds . Άλλωστε οι νουθεσίες και μερικές αόριστες απειλές συνιστούν μεν κίνδυνο για απελπισμένους δανειολήπτες αλλά δεν ιδρώνουν το αυτί όσων τους τηλεφωνούν. Για όποιον δουλεύει ως μπράβος της νόμιμης μαφίας, είναι λογικό να κάνει γρήγορα εκτίμηση κινδύνου. Κι από πρώτη άποψη το να θεωρήσεις ότι δεν θα πέσει δεύτερη οβίδα στο ίδιο σημείο είναι αναμενόμενο συμπέρασμα για έξυπνους ανθρώπους.

Όχι και τόσο έξυπνους όπως αποδείχθηκε, αφού ξαναπήγαμε.Κι αυτό είναι ένα δίδαγμα που μας δίνουν οι ίδιες οι εισπρακτικές. Δεν αρκεί ένα τηλέφωνο για να πειστεί ο «μη-άριστος» προλετάριος να ξεχρεώσει τους στυλοβάτες της ελληνικής και παγκόσμιας οικονομίας. Χρειάζεται και δεύτερο τηλέφωνο, πιο σαφές, πιο αποφασιστικό. Να δίνει την αίσθηση ότι σφίγγουν τα λουριά. Το ίδιο χρειάζεται και ο μπράβος της νόμιμης μαφίας λοιπόν. Μια δεύτερη επίσκεψη, πιο σαφή, πιο αποφασιστική.
Αυτό κάναμε. Αλλά παρ’ όλα αυτά θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε ισοπεδωτικοί. Ούτε αδιαφορούμε για την τύχη των εργαζόμενων ακόμα κι αν δουλεύουν σε κάτι τόσο άθλιο. Αν το δικηγορικό γραφείο αποφάσιζε να ενοχλήσει κόμματα που χρωστάνε, μεγαλοβιομήχανους και πολιτικούς εμείς δεν θα είχαμε αντίρρηση. Να τους παίρνει τηλέφωνο ό,τι ώρα θέλει, όσο συχνά θέλει, ας τους απειλήσει κιόλας. Αρκεί ένας από αυτούς να πληρώσει το χρέος και η εισπρακτική θα έχει βγάλει τόσο χρήμα όσο με χίλιους φτωχούς. Υπάρχει λύση. Ας το σκεφτούν οι υπεύθυνοι του δικηγορικού γραφείου».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share