Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λεμεσός: Εντοπίστηκε η Φιλιππινέζα που είχε εξαφανιστεί!

Η ανακοίνωση της κυπριακής αστυνομίας!

8 Μαΐου 2019 18:22
Λεμεσός: Εντοπίστηκε  η Φιλιππινέζα που είχε εξαφανιστεί!

Εντοπίστηκε έπειτα από ένα μήνα η 31χρονη από τις Φιλιππίνες, η οποία έλειπε από τον χώρο διαμονής της στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κυπριακής αστυνομίας, έχει εντοπιστεί και είναι καλά στην υγεία της.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com πρόκειται για την Rubemae Giangan Armedilla, για την οποία υπήρξε χθες καταγγελία στην Αστυνομία ότι έχει εξαφανιστεί από τον Απρίλιο του 2019.

Έγκλημα στην Κύπρο: Το αντικείμενο τελικά ήταν μια μάζα από σφουγγάρια!

Ακυρος ήταν τελικά ο συναγερμός που σήμανε στην Κόκκινη λίμνη στην Κύπρο, καθώς το αντικείμενο που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από το βυθό ήταν τελικά μία μεγάλη μάζα από σφουγγάρια.
Οπως διαπίστωσαν οι Αρχές που συνεχίζουν τις έρευνες στο σημείο το αντικείμενο που βρέθηκε δεν ήταν ένα από τα θύματα του serial killer «Ορέστη» αλλά ένα ξύλο τυλιγμένο με τρία σφουγγάρια, που ήταν τυλιγμένο με φλοκάτη.
Σφουγγάρια ήταν τελικά αυτά που ανασύρθηκαν από την Κόκκινη λίμνη
Κατά τη διάρκεια των ερευνών δύτης εντόπισε το εύρημα και στήθηκε επιχείρηση στην οποία συνέβαλε και βάρκα με απόχη για να μεταφερθεί στη στεριά. Το εύρημα εντοπίστηκε κοντά στην όχθη, το οποίο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι βαρύ.

Η υπόθεση του serial killer στην Κύπρο ξετυλίγεται σιγά-σιγά καθώς πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη μια ακόμη βαλίτσα, στην οποία πιθανότατα τοποθετήθηκε η σορός της 8χρονης Ελενα-Νατάλια.
Υπενθυμίζεται πως στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό συνεχίζονται για 25 ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer, Νίκου Μεταξά. Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται και στη λίμνη Μεμί γίνεται σάρωση με το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share