Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέθανε ο πασίγνωστος μύθος της μόδας Μαξ Αζρία!

Θλίψη!

8 Μαΐου 2019 14:12
 Πέθανε ο πασίγνωστος μύθος της μόδας Μαξ Αζρία!

Max Azria (Μαξ Αζρία), ιδρυτής του brand BCBGMAXAZRIA και διάσημος σχεδιαστής, πέθανε σε ηλικία 70 ετών. Η εταιρεία του Azria επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση είδηση την Τρίτη.

Ο Μax Azria έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα και απεβίωσε σε νοσοκομείο του Χιούστον, στο Τέξας των ΗΠΑ.

"Είμαστε βαθιά συντετριμμένοι για τον θάνατο του Max Azria. Ο Max ήταν αληθινός οραματιστής, ο οποίος καθόρισε την κατηγορία της Σύγχρονης Μόδας. Το BCBG αντιπροσωπεύει το Bon Chic, το Bon Genre, ή το «καλό στυλ, την καλή συμπεριφορά», τα οποία αντικατοπτρίζουν την κληρονομιά του ίδιου, την οποία δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε προς τιμήν του. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια του Azria" αναφέρεται στη δήλωση του brand.

Γεννημένος στη Σφαξ της Τυνησίας, ο Azria μετακόμισε στις ΗΠΑ το 1981, αφού σχεδίαζε ρούχα στο Παρίσι για 11 χρόνια. Ξεκίνησε το δικό του brand το 1989, με την πρώτη συλλογή BCBG Max Azria Runway που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το 1996. Ο Azria είχε επίσης δύο επώνυμες συλλογές, Max Azria Atelier και Max Azria. Η συλλογή Atelier ήταν γνωστή για τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής, που επέλεγαν διάσημοι πελάτες σε εκδηλώσεις με κόκκινο χαλί.
Επιπλέον, το 2008, δημιούργησε τη σύγχρονη γραμμή BCBGeneration, που απευθύνεται σε νεότερες γυναίκες. Ήταν επίσης γνωστός για την επανεκκίνηση του brand Hervé Léger.

Ο Azria ήταν παντρεμένος με τη Lubov Azria, διευθύντρια δημιουργικού του BCBGMaxAzria Group και είχαν έξι παιδιά, έναν γιο και πέντε κόρες

Ανατροπή βόμβα στον θάνατο του Keith Flint των Prodigy: Δεν αυτοκτόνησε!

Η είδηση του θανάτου του Keith Flint των Prodigy πάγωσε όλο τον κόσμο στις 4 Μαρτίου 2019. Σήμερα, τόσους μήνες μετά το τραγικό γεγονός η ιατροδικαστής αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την αιτία θανάτου του.

Ο 49χρονος Keith Flint βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο North End στις 4 Μαρτίου. Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε στο αίμα του κοκαΐνη, αλκοόλ και κωδεΐνη. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι τον βρήκε ένας φίλος του απαγχονισμένο. Η ιατροδικαστής Caroline Beasley-Murray δήλωσε ότι είχε καταλήξει ανάμεσα σε δυο ενδεχόμενα: αυτό της αυτοκτονίας και αυτό του δυστυχήματος αλλά τα απέκλεισε και τα δυο!

«Έχω αποφασίσει τι θα γράψω ως συμπέρασμα στις έρευνές μου». Εξήγησε ότι τα στοιχεία που να οδηγούν στην αυτοκτονία του Keith Flint δεν είναι επαρκή και ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να προκάλεσε κατά λάθος τον θάνατό του. Για τον λόγο αυτό είπε ότι θα τα αφήσει όλα ανοικτά! Είπε ακόμα ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έγινε και οδήγησε στον θάνατο τον σούπερσταρ των Prodigy.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share