Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ" βρίσκεται στην Ελλάδα!

Για ποιο λόγο ήρθε;

8 Μαΐου 2019 12:24

Το γνωρίσαμε όλοι σαν τηλεοπτικό Ιησού και κάθε Πάσχα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πάλι την υπερπαραγωγή Ιησούς από την Ναζαρέτ.

Αρκετά χρόνια μετά την επιτυχημένη σειρά, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Χριστό βρίσκεται στην Ελλάδα

Στη Σαλαμίνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο πιο επιτυχημένος «Ιησούς» της μικρής οθόνης, Ρόμπερτ Πάουελ.

Ο διάσημος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Φώτη Κωνσταντινίδη, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Τζο, ενός πιλότου της RAF, το αεροσκάφος το οποίο καταρρίφθηκε τον Οκτώβριο του 1944 στο νησί του Σαρωνικού.

Δυο εκπαιδευτικοί του νησιού, η Βάσω Θεοδωρακοπούλου και ο Στέλιος Καθαρός, μετά από πολύχρονη έρευνα συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία ακόμα και προσωπικά αντικείμενα του πιλότου προκειμένου η περιπέτειά του να αποδοθεί στην ταινία με κάθε λεπτομέρεια.

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: ''O ρόλος μου στον Ιησού από τη Ναζαρέτ με στιγμάτισε!''

Ο Γιώργος Βογιατζής έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς.Βέβαια δε θα μπορούσε να έλλειπε από την ιστορική υπερπαραγωγή ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ.

Υποδύθηκε τον Ιωσήφ στην τηλεοπτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».Κέρδισε αυτό το ρόλο, αφού προηγουμένως είχε κάνει την ταινία «Χρόνια της Φωτιάς» στις Κάννες το 1975, η οποία πήρε Χρυσό Φοίνικα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share