Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Άνδρας πέθανε ενώ έκανε γυμναστική!

Έχασε τις αισθήσεις του και..

8 Μαΐου 2019 11:31
Θλίψη: Άνδρας πέθανε ενώ έκανε γυμναστική!

Θλίψη στη Λεμεσό αφού 40χρονος ενώ γυμναζόταν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα! Δυστυχώς πέθανε ο άτυχος άνδρας..

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 40χρονος κατά τη διάρκεια γυμναστικής το βράδυ της Τρίτης, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα.

Οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο το οποίο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Η σορός επιθεωρήθηκε από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και διαφάνηκε ότι δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις ή τραύματα, ως εκ τούτου αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και μελετάται ενδεχόμενο αιφνίδιου θανάτου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 40χρονου θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή, αύριο.

Οι εξετάσεις τις Αστυνομίας συνεχίζονται.

Θλίψη: Πέθανε η σπουδαία Μαρία Καλλιπολίτη!

Έφυγε από την ζωή, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, η σπουδαία εικαστικός Μαρία Καλλιπολίτη.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αγία Παρασκευή και στη Μυτιλήνη η Καλλιπολίτη σπούδασε με υποτροφία του Ελληνικού Οργανισμού Χειροτεχνίας στην Ανώτατη Σχολή καλών Τεχνών του Παρισιού με εξειδίκευση στη μεταλλογλυπτική, μαθητεύοντας στα εργαστήρια των διάσημων Περαίν και Κορμπαίν. Το 1978 τοποθετήθηκε επιμελήτρια του ατελιέ μεταλλίων του Εθνικού Νομισματοκοπείου της Γαλλίας, ενώ απέσπασε σειρά τιμητικών διακρίσεων σε μεγάλες εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Τη Μυτιλήνη κοσμούν έργα της, όπως οι προτομές του Γεωργίου Παπανδρέου, του Κλεάνθη Παλαιολόγου, του Απόστολου Αποστόλου και άλλων.

Εδώ και χρόνια και, παρά τη διεθνή της σημαντική πολιτισμική διαδρομή, επέλεξε να ζει και να δουλεύει για μεγάλα διαστήματα στο χωριό της την Αγία Παρασκευή. Τελευταία της επιθυμία, το σπίτι της, στο χωριό της, να λειτουργήσει ως μουσείο των έργων της και δημοτική πινακοθήκη.

Η κηδεία της Μαρίας Καλλιπολίτη θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου.

Είδηση σοκ: Πέθανε ο Χρήστος Πετριτζίκης!

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας στην Ορεστιάδα ο Χρήστος Πετριτζίκης σε ηλικία 59 ετών.

Ο Χρήστος Πετριζίκης αν και ήταν εργαζόμενος στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, ωστόσο είχε γίνει γνωστός στον Έβρο και όχι μόνο, από τη συνδικαλιστική του δράση στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ.

Διετέλεσε επίσης και Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας Έβρου επί των θητειών του Νίκου Ζαμπουνίδη.

Ο Χρήστος Πετριτζίκης έδωσε πολυετή μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Ο θάνατος του σκόρπισε ήδη μεγάλη θλίψη καθώς ο Χρήστος ήταν ένας άνθρωπος που είχε καταφέρει να χτίσει πολλές συμπάθειες και συγκέντρωνε μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπό του.

Το Reportal εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Αγγέλα, στους δύο γιους του Μαργαρίτη και Βαγγέλη και σε όλη την οικογένεια του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share