Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πακιστάν: Έκρηξη σε χώρο λατρείας, τουλάχιστον 3 νεκροί!

Τι συνέβη;

8 Μαΐου 2019 08:51
Πακιστάν: Έκρηξη σε χώρο λατρείας, τουλάχιστον 3 νεκροί!

Σφοδρή έκρηξη σημειώθηκε στο Πακιστάν σε χώρο λατρείας σουφιστών...Ο νάος αυτός θεωρείται από τους μεγαλύτερους στη νοτιοανατολική Ασία.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους ναούς των σουφιστών στη Λαχόρη του Πακιστάν και, κατά τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, υπάρχουν τουλάχιστον 3 νεκροί και 15 τραυματίες.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή όπου βρίσκεται ο Ντατά Νταρμπάρ, ένας από τους σημαντικότερους χώρους λατρείας των σουφιστών κι ένα από τα μεγαλύτερα τεμένη στη νοτιοανατολική Ασία.

Ο Ναγιάμπ Χάιντερ, εκπρόσωπος της αυτοδιοίκησης στην επαρχία Παντζάμπ, όπου υπάγεται διοικητικά η Λαχόρη, είπε ότι στους τραυματίες συγκαταλέγονται πολλοί αστυνομικοί.

Αδιανόητο στο Πακιστάν: Γιατρός μόλυνε με HIV 90 ανθρώπους!

Από τον ιό του HIV προσβλήθηκαν 90 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και περίπου 65 παιδιά, στοΠακιστάν αφού ένας γιατρός χρησιμοποίησε σε όλους μία μολυσμένη σύριγγα.

"Συλλάβαμε τον γιατρό", δήλωσε ο Κάμραν Νάουαζ, επικεφαλής της αστυνομίας της Λαρκάνα στο νότιο Πακιστάν, όπου σημειώθηκε το περιστατικό. "Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές, χρησιμοποιούσε μία και μόνο σύριγγα για χορήγηση φαρμάκων", συνέχισε, προσθέτοντας ότι και ο γιατρός είναι θετικός στον ιό HIV.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Απίστευτη τραγωδία στην Νιγηρία: 58 άνθρωποι απανθρακώθηκαν!

Έκρηξη και φωτιά στην Βρετανία!

Έκρηξη σε ορυχείο στην Ουκρανία! 14 αγνοούμενοι

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share