Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο:Σφαίρα στο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα!

Τι συνέβη;

7 Μαΐου 2019 19:31
Απίστευτο:Σφαίρα στο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα!

Σφαίρα εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η σφαίρα εντοπίστηκε στις 21 Μαρτίου, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, το φυσίγγιο εντόπισε ένα παιδί 500 μέτρα μακριά από το σπίτι του πρωθυπουργού στην Κυψέλη και αμέσως την παρέδωσε σε έναν αστυνομικό.

Το φυσίγγιο εξετάστηκε, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποιο στοιχείο.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου Τσίπρα!

Στις 19:00 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιάσει το πακέτο κοινωνικών μέτρων.

Αναμένεται να ανακοινώσει επιδόματα, παροχές και φοροελαφρύνσεις. Περισσότερα σε λίγο!

Σάλος έχει ξεσπάσει για τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα σε πολυτελές σκάφος!

Ευρύτερες πολιτικές διαστάσεις παίρνει πλέον η υπόθεση των διακοπών του Αλέξη Τσίπρα σε πολυτελές σκάφος το καλοκαίρι του 2018, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου επιχείρησε να εμφανίσει τις μυστικές διακοπές του Αλέξη Τσίπρα με το σκάφος της εφοπλιστικής οικογένειας -ενώ στο Μάτι ακόμα αναζητούν νεκρούς και αγνοούμενους- ως κάτι το απολύτως φυσιολογικό και ουδόλως μεμπτό, αλλά φυσικά δεν είναι καθόλου έτσι.

Η κυρία Παναγοπούλου, που είναι άμισθη συνεργάτης του κ. Τσίπρα σε θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό της Διασποράς, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια απλή ανθρώπινη πράξη φιλοξενίας θα έφτανε στο σημείο μιας τόσο θλιβερής πολιτικής εκμετάλλευσης», διερωτήθηκε γιατί είναι μεμπτό κάτι τέτοιο και κατηγόρησε τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, που πρώτος δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Twitter, ότι εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα.

«Τον έβλεπε κουρασμένο»

Μάλιστα, σε δηλώσεις της στο «Πρώτο Θέμα» η κυρία Παναγοπούλου διευκρίνισε ότι οι σκαφάτες διακοπές του κ. Τσίπρα ήταν μια πρωτοβουλία του εκλιπόντος συζύγου της, ο οποίος του πρότεινε να φύγει με το σκάφος «γιατί τον έβλεπε κουρασμένο». Προσθέτοντας ότι ο Περικλής Παναγόπουλος εκτιμούσε τον κ. Τσίπρα.

Η κυρία Παναγοπούλου, όμως, δεν κατάφερε να δώσει εξηγήσεις πώς συμβιβάζεται η ρητορική του Αλέξη Τςιπρα κατά των ελίτ και της πλουτοκρατίας με τις χλιδάτες διακοπές στο κότερο του εφοπλιστή, πώς συμβιβάζονται η ρητορική και οι επιθέσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά της διαπλοκής και των στενών σχέσεων του παλαιού πολιτικού συστήματος με τις πλούσιες και ισχυρές οικογένειες, με τις διακοπές με τα γιοτ των ίδιων αυτών οικογενειών… αλλά και πώς συμβιβάζεται το προφίλ του ριζοσπάστη, χωρίς γραβάτα, αριστερού ηγέτη που προωθεί ο κ. Τσίπρας, με τις ινκόγκνιτο διακοπές σε υπερπολυτελή σκάφη.

Και όλα αυτά σε μια χρονική περίοδο που η Ελλάδα βρισκόταν σε πένθος μετά την τραγωδία στο Μάτι, μια τραγωδία που οφείλεται -όπως προέκυψε και από τις πρόσφατες αποκαλύψεις- στην πλήρη ανοργανωσιά του κρατικού μηχανισμού, την οποία προσπάθησε η κυβέρνηση να συγκαλύψει με την περίφημη επικοινωνιακή σύσκεψη στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share