Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Σουηδία: Γιατρός βίαζε και κακοποιούσε δεκάδες παιδιά!

Καταδικάστηκε σήμερα σε..

7 Μαΐου 2019 16:55
Σοκ στη Σουηδία: Γιατρός βίαζε και κακοποιούσε δεκάδες παιδιά!

Σάλος και σοκ στην Σουηδία όταν ο 29χρονος Ισπανός γιατρός κρίθηκε ένοχος για κακοποίηση παιδιών.. Βίαζε, κακοποιούσε και βιντεοσκοπούσε τα ανήλικα παιδιά..

Ο Κριστιάν Καρετέρο, ηλικίας 29 ετών, κρίθηκε ένοχος για τέσσερις βιασμούς και 46 σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων, ιδίως μικρών κοριτσιών, όπως και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ισπανός γιατρός καταδικάστηκε σήμερα στη Σουηδία σε κάθειρξη 10 ετών για τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης και του βιασμού, κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του, σε βάρος 15 παιδιών ηλικίας 2-12 ετών.

Ο γενικός παθολόγος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης, καταδικάστηκε επίσης για τις βλάβες που προκάλεσαν άλλοι ενήλικες, τους οποίους προέτρεπε να αγγίζουν με ανάρμοστο τρόπο τα παιδιά τους.

Βάσει της απόφασης, ο καταδικασθείς θα απελαθεί από τη χώρα αμέσως μόλις εκτίσει την ποινή του.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την περίοδο 2015-2017 σε ιατρικά κέντρα της Σουηδίας, όπως επίσης μέσω μιας διαδικτυακής συμβουλευτικής υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης των παιδιών, συνήθως για πόνους ήσσονος σημασίας, έπειθε τους γονείς των νεαρών θυμάτων του να εξετάσει ο ίδιος τα γεννητικά τους όργανα ή τους ζητούσε να το κάνουν για εκείνον, στις από απόσταση γνωματεύσεις, χωρίς προφανή ιατρική αιτιολογία. Σε πολλές περιπτώσεις βιντεοσκοπούσε τα γεγονότα.

Περισσότεροι από 80 ενάγοντες είχαν δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής σε αυτήν την υπόθεση, εκ των οποίων 55 παιδιά.

Έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: "Έπινε! Ήταν σαν να είχε διπλή..." Σοκάρει η αδερφή της 53χρονης!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της αδερφής της δασκάλας, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του αδερφού της στο Παλαιό Φάληρο.

Ο 52χρονος δολοφόνος βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην περιοχή της Καλλιθέας, τον οποίο συνέλαβαν στη μέση του δρόμου.

Σήμερα, στο «Μαζί σου» στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, προβλήθηκαν οι αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε, η αδερφή της συντρόφου του συλληφθέντα. «Είναι πάνω από 7-8 χρόνια σε σχέση. Την χτυπούσε, ερχόταν στο σπίτι με μελανιές… Η αδερφή μου είναι ένα πολύ καλό παιδί, ψυχούλα… Ο 53χρονος έκλαιγε συνέχεια και της δημιουργούσε προβλήματα. Έπινε… Ήταν σαν να είχε διπλή προσωπικότητα… Η αδερφή μου τον φοβάται… Όταν άκουσα για το περιστατικό στις ειδήσεις κατάλαβα ότι ήταν αυτός… Έχει απειλήσει πάρα πολλές φορές και την αδερφή μου και την οικογένειά μου. Έλεγε ότι θα μας κάψει… Η αδερφή μου μου είχε αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε προβλήματα με την αδερφή του. Της έλεγε ότι δεν στέκει, ότι είναι τρελή… Είχαμε μαζί του επαφές τον πρώτο καιρό, μετά δεν ήθελε να έρχεται γιατί δεν δεχόταν ότι είμαστε μια δεμένη οικογένεια… Φοβάμαι πάρα πολύ για την αδερφή μου…», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share