Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μεξικό: Ταύρος έσπασε το σαγόνι γυναίκας ταυρομάχου! (Video)

Δεν κατάφερε να τον ξεγελάσει με το «κόκκινο πανί»

7 Μαΐου 2019 08:36
Μεξικό: Ταύρος έσπασε το σαγόνι γυναίκας ταυρομάχου! (Video)

Με πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπό «πλήρωσε» η γυναίκα ταυρομάχος στο Μεξικό την επιλογή της να «παίξει» με ταύρο ενώ ήταν γονατιστή.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η 32χρονη Χίλντα Τενόριο να έχει γονατίσει και να κουνάει το «κόκκινο πανί» στον ταύρο που εφορμά καταπάνω της.

Οι κινήσεις της, όμως, δεν είχαν αποτέλεσμα και έτσι η 32χρονη τραυματίστηκε στο πρόσωπο με κατάγμα στο σαγόνι και τα ζυγωματικά.

Η Τενόριο έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων της.

Σε μήνυμά της στα social media η Τενόριο ευχαρίστησε τους φίλους της για τη στήριξή τους. «Τα τραύματά μου είναι σοβαρά και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Τουλάχιστον τώρα έχω ένα νέο πλατινένιο πρόσωπο».

Σοκ στην Ισπανία: Άντρας σκοτώθηκε από χτυπήματα ταύρου σε φεστιβάλ! (Video)

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Βεχέρ.Ο θάνατος ενός 74χρονου σημάδεψε το φεστιβάλ Toro Embolao στην Ισπανία.

Ο 74χρονος κάτοικος της περιοχής, Χουάν Χοσέ Βάρο, συμμετείχε στο «κυνηγητό» και προσπάθησε να προστατευτεί από τον βάρους 800 κιλών ταύρο σκαρφαλώνοντας σε κάγκελα χωρίς, όμως, να τα καταφέρει.

Αποτέλεσμα ήταν ο ταύρος να τον ρίξει στο έδαφος και να τον χτυπήσει με τα κέρατά του τα οποία στις άκρες ήταν καλυμμένα με «μπάλες».

Ο Βάρο υπέστη διάτρηση πνεύμονα και κατάγματα στα πλευρά. Παρά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο και τη νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ο 74χρονος δεν άντεξε και κατέληξε.

Δημοτικός σύμβουλος δήλωσε ότι ο Βάρο τις περισσότερες φορές παρακολουθούσε τις εκδηλώσεις πίσω από το προστατευτικά κάγκελα.

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share