Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στη Βραζιλία: Σκότωσε τη μητέρα του με 50 μαχαιριές για να αγοράσει ναρκωτικά!

Η 51χρονη αρνήθηκε να του δώσει την κάρτα της προκειμένου να «σηκώσει» χρήματα!

7 Μαΐου 2019 07:31
Σοκ στη Βραζιλία: Σκότωσε τη μητέρα του με 50 μαχαιριές για να αγοράσει ναρκωτικά!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η δολοφονία μιας μητέρας από τον ίδιο της το γιο με 50 μαχαιριές. Ο μητροκτόνος άδειασε τον τραπεζικό της λογαριασμό για να προμηθευτεί κοκαΐνη.

Όπως ομολόγησε ο 32χρονος, τη μητέρα του αρχικά τη χτύπησε με ένα γυάλινο ποτήρι και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε δεκάδες φορές επειδή θύμωσε γιατί η 51χρονη αρνήθηκε να του δώσει την κάρτα της προκειμένου να «σηκώσει» χρήματα από ΑΤΜ για να αγοράσει ναρκωτικά.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο μητροκτόνος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του από τον τόπο του εγκλήματος ενώ δεν δίστασε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία προκειμένου να καταγγείλλει ως δολοφόνο τον φίλο της μητέρας του.

Τα στοιχεία, ωστόσο, που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί - τα ματωμένα ρούχα του 31χρονου, τα αποτυπώματα από τα πόδια του που είχαν πατήσει στο αίμα και οι μαρτυρίες ότι κανείς άλλος εκτός από τον ίδιο δεν είχε μπει στο διαμέρισμα - τους οδήγησαν στα ίχνη του μητροκτόνου τον οποίο και συνέλαβαν.

«Μας είπε ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης το προηγούμενο βράδυ του φονικού και ότι το πρωί της Κυριακής δεν είχε άλλα χρήματα» δήλωσε ο αστυνομικός Σέρτζιο Φερέιρα ντο Κάρμο.

Έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον τρόμο που ζούσε η 53χρονη!

Έναν απίστευτο εφιάλτη ζούσε εδώ και καιρό η άτυχη δασκάλα από το Παλαιό Φάληρο, η οποία δολοφονήθηκε από τα χέρια του αδερφού της.

O αδελφός της, ο οποίος αναζητείται ακόμη από την αστυνομία, φαίνεται ότι την απειλούσε συνεχώς ότι θα τη σκοτώσει, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μια φίλη και συνάδελφος του θύματος, η 53χρονη προσπαθούσε απεγνωσμένα να προστατευθεί, αλλά νομικά το μόνο που μπορούσε, ήταν να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει.

Κάθε μέρα δεχόταν και μια απειλή για τη ζωή της. Κάθε μέρα η άτυχη δασκάλα, έβλεπε με τρόμο τον αδελφό της εκτός εαυτού να ουρλιάζει, έξω από την πόρτα του σπιτιού της στο Φάληρο, έξω από το δημοτικό σχολείο στον Πειραιά όπου δίδασκε, ακόμη και όταν προσπαθούσε να βρει μια στιγμή ηρεμίας, πίνοντας ένα καφέ με την αδελφική της φίλη.

Όπως ανέφερε η φίλη του θύματος: «Ζούσε ένα πραγματικό εφιάλτη. Φοβόταν να βγει από το σπίτι, να πάει στη δουλειά της. Ήταν σε πλήρη απόγνωση. Το μόνο που μπορούσε νομικά, για να σταματήσουν οι απειλές από τον αδελφό της, ήταν να του κάνει ασφαλιστικά ώστε να μην μπορεί να την πλησιάσει. Είχε κάνει πάρα πολλές καταγγελίες. Οι αστυνομικοί της είπαν ότι το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι ασφαλιστικά μέτρα. Είχε έρθει σε επαφή με δικηγόρο δεν ξέρω εάν πρόλαβε να το κάνει».

Οικογενειακό έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Ραγδαίες εξελίξεις - Αυτά είναι τα νέα στοιχειά για την υπόθεση!

Το οικογενειακό έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα. Από τη στιγμή που δράστης και αδερφός της 53χρονης κατάφερε να πιάσει από τα μαλλιά την πανικόβλητη γυναίκα, να την ρίξει στο πεζοδρόμιο και στην κυριολεξία να την σέρνει στο δρόμο, τραβώντας την από τα μαλλιά. «Την έσερνε στο πεζοδρόμιο από τα μαλλιά και στην συνέχεια την έριξε κάτω και άρχισε να την χτυπά στην πλάτη. Μετά καταλάβαμε ότι την μαχαίρωνε, μόλις είδαμε τα αίματα», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, με τον δράστη και αδελφό του θύματος να έχει εξαφανιστεί και πλέον καταζητείται από τις Αρχές.

Αστυνομικοί τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου και ανακάλυψαν δυο μαχαίρια τύπου «πεταλούδα» κι ένα αεροβόλο πιστόλι. Το χρονικό της δολοφονίας Ήταν απόγευμα Πέμπτης, όταν οι καταστηματάρχες και οι περαστικοί στην οδό Τρίτωνος, άκουσαν σπαραχτικές φωνές που καλούσαν σε βοήθεια. Έντρομοι είδαν μια γυναίκα να τρέχει στο πεζοδρόμιο και να την κυνηγά ένας άνδρας σε έξαλλη κατάσταση. Ο δράστης κατάφερε να πιάσει από τα μαλλιά την πανικόβλητη γυναίκα, να την ρίξει στο πεζοδρόμιο και στην κυριολεξία να την σέρνει στο δρόμο, τραβώντας την από τα μαλλιά. Ξαφνικά με μια απότομη κίνηση την γύρισε, την έριξε μπρούμυτα στο οδόστρωμα και ακολούθως άρχισε να την χτυπά με δύναμη στην πλάτη. Οι αυτόπτες μάρτυρες πίστεψαν αρχικά πως την χτυπούσε γροθιές με τα χέρια του στην πλάτη, αλλά- όπως αποδείχτηκε την χτυπούσε με μαχαίρι. Όταν πια ο δράστης ολοκλήρωσε το ανατριχιαστικό του έργο, σηκώθηκε και με ψύχραιμα βήματα απομακρύνθηκε από το σημείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share