Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Συνελήφθη η μητέρα που είχε αφήσει τα παιδιά της μόνα τους!

Δείτε αναλυτικά...

5 Μαΐου 2019 16:26
Πάτρα: Συνελήφθη η μητέρα που είχε αφήσει τα παιδιά της μόνα τους!

Πριν 2 μέρες με αγωνία παρακολουθήσαμε την ιστορία 2 μικρών παιδιών που περιφέρονταν μόνα τους στην Πάτρα. Τελικά η μητέρα των παιδιών συνελήφθη χθες.

Τα δύο μικρά παιδιά, ένα αγοράκι 2 χρονών και ένα 4χρονο κοριτσάκι, εντοπίστηκαν να περιφέρονται ασυνόδευτα προχθές το πρωί, στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Ναυαρίνου. Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ οι άνδρες της ΕΛΑΣ διενεργούσαν έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών τους, και κυρίως κάτω από ποιες συνθήκες τα δυο ανήλικα βρέθηκαν να περιφέρονται μόνα τους στην περιοχή.

Αρχικά μάλιστα, υπήρχαν πληροφορίες περί εξαφάνισης τους, αλλά τελικά προέκυψε πως ήταν εγκαταλειμμένα και περιφέρονταν μόνα τους στο κέντρο της Πάτρας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εντόπισαν μέσα σε λίγες ώρες τη μητέρα. Πρόκειται για μια 34χρονη Ρομά, η οποία συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκων, χωρίς να εξηγήσει κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκαν να περιφέρονται μόνα τους τα δυο μικρά παιδιά. Ο εισαγγελέας θα κρίνει αν θα αφαιρέσει την επιμέλειά τους από την 34χρονη μητέρα τους.

Πάτρα: Ασυνόδευτα εντοπίστηκαν τα δυο παιδιά!

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση εξαφάνισης των δυο μικρών παιδιών από την Πάτρα! Βέβαια εντοπίστηκαν ασυνόδευτα τα μικρά παιδιά! Συναγερμός σήμανε με την εξαφάνιση των δυο μικρών παιδιών!

Αρχικά η ενημέρωση που υπήρχε ήταν πως πρόκειται για δυο νήπια ηλικίας δυο ετών που είχαν εξαφανιστεί. Οι γονείς των μικρών παιδιών αναζητούνται!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share