Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μακελειό στη Σρι Λάνκα: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία των παιδιών του δισεκατομμυριούχου!

Τραγικές στιγμές...

4 Μαΐου 2019 21:30
Μακελειό στη Σρι Λάνκα: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία των παιδιών του δισεκατομμυριούχου!

Τα τρία παιδιά του μεγιστάνα της Asos, Αλμα, Αλφρεντ και Αγκνες, ήταν ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης, καθώς η οικογένεια από τη Δανία απολάμβανε τις διακοπές της στη Σρι Λάνκα.

Οπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα, ο Πόβλσεν φάνηκε να παρηγορεί την σύζυγό του Αν και την κόρη του Αστριντ στον καθεδρικό ναό του Aarhus στη Δανία, όταν βγήκαν τα φέρετρα που ήταν καλυμμένα με λουλούδια από τις νεκροφόρες.

Στην επιμνημόσυνη δέηση, που έγινε την περασμένη εβδομάδα, ο Πόβλσεν χαρακτήρισε ως «ακατανόητη» την απώλεια των παιδιών του και ευχαρίστησε συγγενείς και φίλους για την αγάπη και την στήριξή τους προς την οικογένειά του.

Στιγμιότυπα από την επιμνημόσυνη δέηση:


Στην κηδεία το παρών έδωσαν μέλη της βασιλικής οικογένειας της Δανίας και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Ο Πόβλσεν μαζί με την οικογένειά του έμεναν στο ξενοδοχείο Shangri-La Hotel όταν έγινε το χτύπημα από τους βομβιστές. Ο γιος του και οι δυο του κόρες σκοτώθηκαν, ενώ η άλλη του κόρη επέζησε. Πληροφορίες αναφέρουν πως και ο ίδιος τραυματίστηκε, ωστόσο, είναι άγνωστο το πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματά του.

Φόβος στη Σρι Λάνκα: Σε επιφυλακή στο ενδεχόμενο για νέες επιθέσεις!

Τώρα η σκιά ενός νέο φόβου καλύπτει την ασιατική χώρα καθώς το ραμαζάνι έρχεται και όλοι φοβούνται για νέο κύμα επιθέσεων!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share