Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κώστας Ευριπιώτης: Ποιες είναι οι εξελίξεις για την υγεία του;

Η επίσκεψη από τον αγαπημένο του φίλο!

4 Μαΐου 2019 15:05
Κώστας Ευριπιώτης: Ποιες είναι οι εξελίξεις για την υγεία του;

Μόλις έγιναν γνωστές οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση υγείας του Κώστα Ευριπιώτη! Τον επισκέφθηκε ο "άγγελός" του στο νοσοκομείο!

Τι συμβαίνει και ποια είναι η κατάστασή του;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso o Δημήτρης Φραγκιόγκου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου νοσηλεύεται ο συνάδελφος και φίλος του Κώστας Ευριπιώτης, για να τον δει, να του σφίξει το χέρι, να του δώσει κουράγιο για να συνεχίσει να δίνει μάχη με το «θεριό», όπως κάνει εδώ και ένα χρόνο.

Στήθηκε στο προσκέφαλό του, όμως δεν μπόρεσαν να μιλήσουν... το έκαναν με τα μάτια, για λίγο. Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός χάθηκε πάλι στο δικό του κόσμο, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα.

Και ο πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστής του στη σειρά του ANT1 «Της Ελλάδος τα Παιδιά» έμεινε δίπλα του να προσεύχεται και να ελπίζει σε ένα θαύμα.

Βυθίζεται στον καρκίνο ο Κώστας Ευριπιώτης: Τον επισκέφτηκε ο πνευματικός του για να κοινωνήσει!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης έχασε την γη κάτω από τα πόδια του όταν το περασμένο Πάσχα έκανε μια πολύωρη επέμβαση για την αφαίρεση φλεγμονών από το κεφάλι.

Εδώ και δυο μήνες δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του Κώστα Ευριπιώτη επιδεινώθηκε και πλέον όλοι λένε ότι είναι στα χέρια του Θεού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share