Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας: Προβλήματα στη Σταδίου!

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στη λεωφόρο Συγγρού!

3 Μαΐου 2019 16:31
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας: Προβλήματα στη Σταδίου!

Στο κέντρο της Αθήνας η κίνηση αυτή την ώρα, 16:00, μεσημέρι της Παρασκευής, είναι αυξημένη.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία αυτή την ώρα προβλήματα υπάρχουν στη Σταδίου και στη Φιλελλήλων.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στη λεωφόρο Συγγρού, αλλά και στη λεωφόρο Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα).

Σήμερα Παρασκευή! Όλα αυτά που μπορούμε να κάνουμε στην Αθήνα!

Σήμερα είναι Παρασκευή και όλοι μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο ΣΚ. Η αλήθεια είναι ότι μετά τις διακοπές του Πάσχα, οι περισσότεροι θέλουμε να κάνουμε κάτι χαλαρό, εντός της πρωτεύουσας!

Το ΣΚ είναι κοντά και οι προτάσεις πολλές...

Tη διαδραστική έκθεση «Δεινόσαυροι και τέρατα των θαλασσών» παρουσιάζει το κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με προϊστορικά πλάσματα που έζησαν στη Γη πριν από 4 εκατομμύρια χρόνια. Από τις 10 π.μ. Πειραιώς 254. fhw.gr/cosmos/

Το έργο του Νοτιοαφρικανού Μάικ βαν Γκράαν «Οταν τα χελιδόνια κλαίνε» παρουσιάζει το θέατροΑγγέλων Βήμα (Σατωβριάνδου 36) σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. aggelonvima.gr

«Οι ψίθυροι» της Λίλιαν Χέλμαν παρουσιάζονται στο θέατρο Αθηνών (Βουκουρεστίου 10) σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν στις 9 μ.μ.

Πρεμιέρα για τον «Κατάδικο» του Κωνσταντίνου Θεοτόκη σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου, στοθέατρο Αποθήκη (Σαρρή 40, Ψυρρή), με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 ετών από τη συγγραφή του. Στις 9 μ.μ.

Η ταινία θόλου «Ωκεανοί: Ο Γαλάζιος Πλανήτης μας», μια παραγωγή του BBC Earth με εντυπωσιακές εικόνες από τους ωκεανούς και τα πλάσματα που ζουν στον βυθό τους, προβάλλεται στο Ιδρυμα Ευγενίδου (Συγγρού 387) στις 6.30 μ.μ. και 8.30 μ.μ. Προτείνεται για παιδιά από 8 ετών και άνω.

«Λίμνη των Κύκνων» παρουσιάζει το Μπαλέτο της Εθνικής Οπερας της Οδησσού, ένα από τα σπουδαιότερα της ανατολικής Ευρώπης, στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη). Ωρα έναρξης 8 μ.μ.

Πρεμιέρα κάνει αύριο Σάββατο το έργο «Σκηνές από ένα γάμο» του Ινγκμαρ Μπέργκμαν στο θέατρο Σημείο (Χαρ. Τρικούπη 4, Καλλιθέα) σε σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.

Το Κοράκι του Βασίλη Αναστασίου στο θέατρο Μπέλλος

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Η μαύρη κωμωδία του Βασίλη Αναστασίου, παρουσιάζεται για δεύτερη φορά στο θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ, από το Σάββατο 4 Μαίου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου, κάθε Σάββατο στις 21 : 15 και Κυριακή στις 19 : 00

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share