Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: Αδίστακτοι άγνωστοι σούβλισαν γατάκι την Μ. Παρασκευή!

Φρίκη!

3 Μαΐου 2019 16:35
Σοκ στην Κρήτη: Αδίστακτοι άγνωστοι σούβλισαν γατάκι την Μ. Παρασκευή!

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε ένας νεαρός Ηρακλειώτης την Μ. Παρασκευή, ο οποίος βρήκε ένα μικρό γατάκι στην άκρη δρόμου, το οποίο άγνωστοι είχαν σουβλίσει με ξυλάκι από σουβλάκι

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», εκείνη την ώρα στον χώρο βρισκόταν ένα ζευγάρι που είχε πάει τον σκύλο του να γεννήσει και ο κτηνίατρος Γιώργος Πιπεράκης που άμεσα περιποιήθηκε το άτυχο ζώο τού αφαίρεσε το ξύλο και του έδωσε αντιβίωση. “Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Ήταν ένα αποκρουστικό θέαμα. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι υπάρχει άνθρωπος που έκανε κάτι τέτοιο σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα και όμως υπάρχει” είπε ο κτηνίατρος που χάρηκε ιδιαίτερα με την εξέλιξη αυτής της άσχημης ιστορίας. Το ζευγάρι που έζησε από την πρώτη στιγμή τις αγωνιώδεις προσπάθειες του γατιού, που δεν έχει ηλικία πάνω από 1,5 μήνα, να επιβιώσει, αποφάσισε να το υιοθετήσει. Το γατάκι αναρρώνει με μεγάλη ταχύτητα και ήδη έχει νιώσει την αγάπη και τη φροντίδα στο σπίτι τους.

Ο Παναγιώτης Κατσιμπίρης και η σύζυγός του Αθηνά, οι οποίοι έχουν 5 παιδιά, ένα σκυλί ράτσας ροντβάιλερ που γέννησε τη Μ. Παρασκευή 12 κουταβάκια και υιοθέτησαν το άτυχο γατάκι που το ονόμασαν Λίλιαν, μας είπαν: “Είχαμε την αγωνία να πάει καλά η γέννα του σκύλου μας και αυτό που ζήσαμε στο κτηνιατρείο δεν μπορόυμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Μπαίνει μέσα ένα παλικάρι με ένα σουβλισμένο γατάκι. Το ξύλο από το σουβλάκι το είχαν περάσει από τη μια πλευρά της κοιλιάς μέχρι την άλλη. Κάποιοι το πέταξαν στο δρόμο να πεθάνει. Ήταν μια χουφτίτσα. Τι τους έκανε για να κάνουν κάτι τόσο φρικιαστικό;

Ο Παναγιώτης Κατσιμπίρης και η σύζυγός του, δεν χρειάστηκε να το σκεφθούν πολύ. Όταν ξεγέννησε ο σκύλος τους, πήραν μαζί με τα νεογέννητα κουτάβια και το τραυματισμένο τιγρέ γατάκι. Η αντιβίωση λειτούργησε πολύ καλά. Το γατάκι μας ήδη νοιώθει καλά, τρώει, τρέχει, παίζει με τα παιδιά μας. Ο καθένας μας το ίδιο θα έκανε, θα το έπαιρνε σπίτι του. Είναι ένα άκακο πλάσμα που κακοποιήθηκε βάναυσα από ανθρώπους που δεν πρέπει να λέγονται άνθρωποι” μας είπε ο Παναγιώτης, που το κρατάει συνεχώς στην αγκαλιά του και το χαϊδεύει τρυφερά, όπως η σύζυγός του και τα παιδιά τους.

Πάτρα: Ασυνόδευτα εντοπίστηκαν τα δυο παιδιά!

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση εξαφάνισης των δυο μικρών παιδιών από την Πάτρα! Βέβαια εντοπίστηκαν ασυνόδευτα τα μικρά παιδιά! Συναγερμός σήμανε με την εξαφάνιση των δυο μικρών παιδιών!

Αρχικά η ενημέρωση που υπήρχε ήταν πως πρόκειται για δυο νήπια ηλικίας δυο ετών που είχαν εξαφανιστεί. Οι γονείς των μικρών παιδιών αναζητούνται!

Ωστόσο, τελικά πρόκειται για δύο παιδάκια που εντοπίστηκαν ασυνόδευτα στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Ναυαρίνου στην Πάτρα.

Αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών τους καθώς και τις συνθήκες που βρέθηκαν μόνα τους στην περιοχή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θήβα:Από πιστόλι η αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη!

Ώρες αγωνίας στη Θήβα: Διασωληνωμένη η 8χρονη που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share