Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Τραγωδία στη Θήβα: «Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός» Ξεσπάει ο πατέρας της 8χρονης!

Ανατριχιάζουν τα λόγια του!

3 Μαΐου 2019 14:37
Τραγωδία στη Θήβα: «Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός» Ξεσπάει ο πατέρας της 8χρονης!

Ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από τη σφαίρα που δέχτηκε στο κεφάλι από τον ασυνείδητο 54χρονο, μίλησε στο Open TV και στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 5:30» κι αναφερόμενος στον δράστη, που έχει οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, είπε ότι δεν του δίνει... άφεση αμαρτιών.


«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός. Θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα. Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα» είπε ο πατέρας της μικρής κοπέλας που νοσηλεύεται στο Παίδων.

8χρονη Αλεξία: Αυτά είναι τα λάθη που "έδωσαν" τον 54χρονο!

Νέα στοιχεία βρίσκουν το φως της δημοσιότητας για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας. Ποια είναι τα λάθη που που "έδωσαν" τον 54χρονο;

Ο 54χρονος κατηγορούμενος προσπάθησε να δώσει στις αρχές απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα.
Γιατί όταν κατάλαβε τι έχει συμβεί δεν παραδόθηκε αμέσως; Γιατί έκρυψε το όπλο; Γιατί κατείχε παράνομα όπλο;

Την ίδια ώρα, ειδικός πραγματογνώμονας εξηγεί την πορεία της μοιραίας σφαίρας, που κατάφερε να διανύσει σχεδόν 490 μέτρα.

"Έχουμε μία ανοδική καμπύλη πορεία όπως κινείται το βλήμα όταν εξέρχεται από την κάνη. Σταμάτησε περίπου στα 1200 μέτρα η κινητική του ενέργεια, εξαντλήθηκε η κινητική του ενέργεια, έπεσε με την επιτάχυνση της βαρύτητας, και το βλήμα σε αυτό το σημείο που πέφτει, κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι ικανό να προκαλέσει θανατηφόρο ή τραυματικό αποτέλεσμα" αναφέρει ο βαλλιστικός αναλυτής, Γιώργος Ραυτογιάννης.

Πως έφθασαν οι αρχές στα ίχνη του;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό της μικρούλας Αλεξίας ο κατηγορούμενος παίρνει το όπλο άρον άρον, μπαίνει στο αυτοκίνητο και το μεταφέρει στην Αθήνα. Το κρύβει στην δεξαμενή του σπιτιού του.

Στις επτά και μισή το απόγευμα οι αστυνομικοί φθάνουν στο σπίτι του. Όλοι τους φέρονται να ισχυρίζονται ότι δεν άκουσαν πυροβολισμούς. Ο κατηγορούμενος όμως είναι αγχωμένος και κινεί τις υποψίες. Την επόμενη ημέρα βρίσκουν κάλυκα σε γλάστρα του σπιτιού του. Ο 54χρονος σπάει. Παραδέχεται ότι πυροβολούσε στο πασχαλινό γλέντι. Οδηγεί ο ίδιος τους αστυνομικούς στην Αθήνα εκεί όπου είχε κρύψει το όπλο.

Ο κατηγορούμενος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Θήβας και αύριο το μεσημέρι θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στη Θήβα: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 8χρονης - Τι λέει ο δράστης με τη σφαίρα;

Θήβα: Σε βαθιά καταστολή η 8χρονη Αλεξία!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share