Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Δυο ανήλικα κορίτσια βρέθηκαν στα χέρια Πακιστανών!

Τι συνέβη;

3 Μαΐου 2019 11:03
Φρίκη: Δυο ανήλικα κορίτσια βρέθηκαν στα χέρια Πακιστανών!

Σε διαµέρισµα άνδρα πακιστανικής καταγωγής στον Πειραιά βρέθηκαν την περασµένη Τρίτη από αστυνοµικούς της Ασφάλειας Πειραιά δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 8 και 12 ετών, τα οποία είχαν φύγει από το σπίτι όπου ζούσαν µε τη µητέρα τους.

Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από κατάθεση που έδωσε στην Αστυνοµία ο πατέρας τους, ο οποίος κατήγγειλε ότι τα παιδιά του κινδυνεύουν, καθώς βρίσκονται µόνα τους σε σπίτι άγνωστου προς εκείνον άνδρα. Ο 37χρονος πατέρας των κοριτσιών, που κατοικεί στα δυτικά προάστια της Αθήνας, είχε χωρίσει πριν από περίπου δύο µήνες µε την 31χρονη γυναίκα του, µε καταγωγή από τη Ρουµανία, η οποία στη συνέχεια πήρε τα παιδιά τους και µετακόµισε σε άλλο σπίτι.

Εκτοτε ο 37χρονος κρατούσε τηλεφωνική επικοινωνία µε τη µικρή του κόρη, η οποία αρχικά πριν από 20 ηµέρες τον ενηµέρωσε ότι η µεγάλη της αδελφή βρίσκεται σε διαµέρισµα αγνώστου στον Πειραιά. Την περασµένη ∆ευτέρα, σε άλλη επικοινωνία του πατέρα µε την 8χρονη, το κορίτσι κατάφερε να περιγράψει το πού βρίσκεται το επίµαχο σπίτι.

Ετσι, ο 37χρονος κατήγγειλε στην Αστυνοµία το περιστατικό και µάλιστα έδωσε στους αστυνοµικούς την ακριβή διεύθυνση του διαµερίσµατος. Αστυνοµικοί της Ασφάλειας Πειραιά κινητοποιήθηκαν αµέσως, πραγµατοποίησαν έρευνα στο σηµείο και διαπίστωσαν ότι πράγµατι εκεί βρίσκονταν τα δύο ανήλικα κορίτσια, µαζί µε δύο άντρες πακιστανικής καταγωγής. Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο ένας από τους δύο Πακιστανούς είχε προσπαθήσει να συνάψει ερωτική σχέση µε την 12χρονη, την οποία έπεισε να µετακοµίσει στο σπίτι του. Το αποτέλεσµα ήταν να ακολουθήσει τη µεγάλη της αδερφή η 8χρονη, που δεν ήθελε να την αφήσει µόνη.

Οι αστυνοµικοί συνέλαβαν τους δύο Πακιστανούς που βρίσκονταν µε τα κοριτσάκια, ενώ δικογραφία σχηµατίστηκε σε βάρος της µητέρας τους για παραµέληση ανηλίκου και έκθεσή τους σε κίνδυνο. Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες τα παιδιά βρέθηκαν στο ξένο σπίτι, αλλά και να διαλευκανθούν τα κίνητρα των Πακιστανών.

Αδιανόητο: Γυναίκα έκανε σeξ με δύο ανήλικα αγόρια που είχε «κλέψει» από τις κόρες της!

Η 41χρονη Coral Lytle αποδέχτηκε τον περασμένο μήνα τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν σε βάρος της και περιλαμβάνουν την παράνομη σεξουαλική επαφή με δύο ανήλικα αγόρια.

Μια διαφωνία ανάμεσα στους δικαστές που έχουν χειριστεί μέχρι στιγμής την υπόθεση, σχετικά με την ποινή που πρέπει να επιβληθεί στη γυναίκα, οδήγησε στην κατάρρευση της συμφωνίας που είχε κλείσει ο συνήγορός της με την Εισαγγελία την περασμένη Δευτέρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share