Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και... χιονόνερο! - Έκτακτη προειδοποίηση για τον καιρό από τον Τάσο Αρνιακό!

Έρχεται ψυχρή εισβολή!

2 Μαΐου 2019 11:45
Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και... χιονόνερο! - Έκτακτη προειδοποίηση για τον καιρό από τον Τάσο Αρνιακό!

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τη ραγδαία αλλαγή του καιρού, με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, ακόμα και χιονόνερο σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας!

Η ψυχρή εισβολή θα φέρει ακόμη και χιονόνερο!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 προειδοποιεί για την επερχόμενη με χαρακτηριστικά ψυχρής εισβολής μεταβολή του καιρού, κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, με τη θερμοκρασία να καταγράφει κατακόρυφη πτώση της τάξεως των δέκα βαθμών!

Μάλιστα δεν αποκλείεται να σημειωθεί ακόμη και χιονόνερο στις πιο ορεινές περιοχές, τις πρωινές ώρες που η θερμοκρασία μπορεί να σημειώσει ακόμη και αρνητικές τιμές.

Δείτε το βίντεο του youweekly.gr

Παράλληλα, δείτε σε ποιες περιοχές της Ελλάδας ξύπνησαν οι κάτοικοι με πολικές θερμοκρασίες την Πρωτομαγιά!

Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες!

Αστατος θα είναι ο καιρός στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές στα ηπειρωτικά ορεινά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κατά τόπους στα δυτικά, τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη τοπικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share