Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Κύπρο: Φλέγεται εργοστάσιο!

Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής!

1 Μαΐου 2019 18:35
Συναγερμός στην Κύπρο: Φλέγεται εργοστάσιο!

Στην Κύπρο ξέσπασε φωτιά σε εργοστάσιο! Η Πυροσβεστική έσπευσε άμεσα αλλά ακόμα γίνονται προσπάθειες κατάσβεσης!

Φωτιά ξέσπασε σήμερα (1/5/2019) γύρω στις 16.38 το απόγευμα σε αποθήκη εργοστασίου στο Καϊμακλί.

Επιτόπου έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με πέντε πυροσβεστικά οχήματα και γίνονται προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Συναγερμός στη Κύπρο: Πατέρας απήγαγε τα τρία παιδιά του στη Λεμεσό!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Κύπρου για εντοπισμό του 42χρονου Ιορδανού Sufian Mohammad Abdallah Marie.

Απήγαγε τα τρία παιδιά του, την επιμέλεια των οποίων είχε η μητέρα τους με δικαστική απόφαση. Τα παιδιά ήταν σε σπίτι φίλης της ημέρας και ο 42χρονος τα επιβίβασε σε αυτοκίνητο και έφυγε.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο σε χώρο στάθμευσης super market σε χωριό έξω από τη Λεμεσό. Έχουν σταλεί μηνύματα σε όλα τα οδοφράγματα της πράσινης γραμμής ώστε να αποτραπεί προσπάθεια του 42χρονου να περάσει στα κατεχόμενα με σκοπό να φύγει στην Ιορδανία.

Σοκαριστικό περιστατικό στην Ινδία: Tραίνο παρέσυρε τρείς έφηβους ενώ τραβούσαν selfie!

Οι τρεις έφηβοι σκοτώθηκαν αφού χτυπήθηκαν από τραίνο την ώρα που τραβούσαν selfies πάνω σε σιδηροδρομικές γραμμές στην Ινδία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Πανιπάτ στο κρατίδιο Χαριάνα ενώ ένας τέταρτος νεαρός κατάφερε να γλιτώσει πηδώντας μακριά από τις ράγες.

«Τα θύματα ήταν απασχολημένα με το να τραβούν selfies. Όταν είδαν ένα τραίνο να πλησιάζει πήδηξαν στις διπλανές σιδηροδρομικές ράγες χωρίς να προσέξουν ότι ένα άλλο τραίνο πλησίαζε και εκεί», εξήγησε ο εκπρόσωπος. «Ένας εξ αυτών κατάφερε να πηδήξει στην άλλη πλευρά και σώθηκε».

Οι έφηβοι είχαν πάει στην Πανιπάτ για έναν γάμο. Δύο από τα θύματα ήταν 19 ετών και το τρίτο 18 ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share