Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χωρίς ρεύμα το Μαρούσι από τις 22:50!

Τι απαντούν από τον ΔΕΔΔΗΕ

1 Μαΐου 2019 00:16
Χωρίς ρεύμα το Μαρούσι από τις 22:50!

Χωρίς ρεύμα είναι από τις 22:50 το βράδυ της Τρίτης πολλές περιοχές στο Μαρούσι. Η φωτογραφία δείχνει την περιοχή κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο το οποίο φαίνεται στο βάθος φωτισμένο, προφανώς ηλεκτροδοτούμενο από γεννήτριες.

Από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) έλεγαν ότι τα συνεργεία των τεχνικών έχουν ενημερωθεί και ελέγχουν για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί. Οπως παραδέχονταν από τον ΔΕΔΔΗΕ λίγο πριν τις 23:30 το βράδυ της 30ης Απριλίου, δεν είχαν ακόμη εικόνα για το είδος της βλάβης, ούτε για την έκταση του μπλακ άουτ.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ περίπου τα μεσάνυχτα της Τρίτης, δηλαδή περισσότερο από μια ώρα μετά το μπλακ άουτ, η βλάβη εντοπίζεται στη μέση τάση του συστήματος και τα συνεργεία προσπαθούν να την αποκαταστήσουν.

Πηγή: protothema.gr

Σας αφορά: Σε ισχύ το μειωμένο θερινό τιμολόγιο ρεύματος της ΔΕΗ! - Μέχρι πότε θα διαρκέσει;

Σας αφορά: Σε ισχύ το μειωμένο θερινό τιμολόγιο ρεύματος της ΔΕΗ, μέχρι πότε θα διαρκέσει;

Αντίστροφη μέτρηση για την ισχύ του μειωμένου νυχτερινού θερινού οικιακού τιμολογίου.

Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 1η Μαΐου θα τεθεί σε εφαρμογή με συνεχές ωράριο από τις 11 μ.μ. έως τις 7 π.μ. σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η ΔΕΗ.

Το μειωμένο θερινό τιμολόγιο θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου.

Καταναλωτές που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό μπορούν να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες από τα αρμόδια καταστήματα ΔΕΗ της περιοχής τους, να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ Α.Ε. (https://www.dei.gr/el)».

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο πώλησης!

Η ΔΕΗ βάζει φρένο στα δημοσιεύματα και τις φήμες περί πώλησης του ΔΕΔΔΗΕ! Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΔΕΗ:

"Με αφορμή σχετικό δημοσίευμα και αναφορά τηλεοπτικού σταθμού, ανακοινώνεται ότι δεν υφίσταται κανένα σχέδιο πώλησης μεριδίου του ΔΕΔΔΗΕ ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο ιδιωτικοποίησής του, ή εφαρμογής του μοντέλου του ΑΔΜΗΕ όπως αναφέρεται, ούτε έγινε καμία παρόμοια συζήτηση στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, όπως γράφηκε λανθασμένα, προφανώς από κακή πληροφόρηση".

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Μαύρη τρύπα" τα ταμεία της ΔΕΗ! - Λουκέτο με ζημιές 542 εκατ. ευρώ!

ΔΕΗ: Θερινό ωράριο από 1η Μαΐου για το νυχτερινό ρεύμα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον κόσμο στο AthensMagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share