Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mr. Jumbo: Χαμογελά ξανά! Το μωρό που του αλλάζει την ζωή δυο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Μόλις το μάθαμε!

30 Απριλίου 2019 15:20
Mr. Jumbo: Χαμογελά ξανά! Το μωρό που του αλλάζει την ζωή δυο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του!

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του, ο Mr. Jumbo χαμογελά ξανά καθώς ένα μωρό έρχεται να του αλλάξει την ζωή!

Τι συνέβη; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα φυσικά, στο Vanda's blog! Δεν έχει γραφτεί πουθενά αλλού...Διαβάστε παρακάτω...

Η μεγάλη κόρη του Mr. Jumbo, Χριστίνα, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, κυοφορώντας τον καρπό του έρωτά της από τον εφοπλιστή, Βασίλη Μιχαήλ!

Το ζευγάρι έζησε ένα θυελλώδη έρωτα που δεν προμήνυε το αίσιο τέλος που απολαμβάνει τώρα.

Η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια, αφού ξεκίνησε το 2012 με αρκετούς χωρισμούς, χιλιομετρικές αποστάσεις και... τρίτα πρόσωπα!

Αποκορύφωμα ήταν όταν ο Βασίλης Μιχαήλ έχοντας χωρίσει από την Χριστίνα Βακάκη, ξεκινά νέα σχέση με την τραγουδίστρια Ζόζεφιν, με την οποία μάλιστα πήραν και την απόφαση να συζήσουν!

Ο έρωτάς του όμως για την Χριστίνα, φαίνεται πως δεν είχε σβήσει κι έτσι τον Μάρτιο του περασμένου έτους ο νεαρός εφοπλιστής χώρισε από την τραγουδίστρια και επέστρεψε στην αγκαλιά της Χριστίνας.

Άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού μου αποκάλυψαν και σας μεταφέρω στο Vanda's blog, πως οριστική αφορμή για την επανασύνδεση του ζευγαριού στάθηκε το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του αδερφού της Χριστίνας, τον Φεβρουάριο του 2017.

Ο Βασίλης Μιχαήλ, ήταν από τους πρώτους που στάθηκε στην οικογένεια και κυρίως στην Χριστίνα Βακάκη ανεξαιρέτως της προσωπικής τους κατάστασης εκείνη την περίοδο. Οι δύο νέοι ήρθαν και πάλι κοντά και σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's συζούν στο σπίτι του επιχειρηματία και περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους...

Όσον αφορά τον Απόστολο Βακάκη, ο ερχομός της εγγονής του τον κάνει να χαμογελάει ξανά, περιμένοντας με ανυπομονησία να την κρατήσει στην αγκαλιά του!

Πηγή: Youweekly.gr.

Αγωγή μαμούθ κατά του Mr Jumbo! Η διαθήκη μυστήριο που φέρνει τα πάνω - κάτω!

Εκδικάζεται σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας Βακάκη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο άτυχος άνδρα είδε να χάνονται μπροστά στα μάτια του, η γυναίκα και το παιδί του, στο τραγικό δυστύχημα του Φεβρουαρίου του 2017 στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν το αυτοκίνητο του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, καρφώθηκε με τεράστια ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα.

Ο κ. Πατμάνογλου κατέθεσε αγωγή περίπου 4 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση σε βάρος του Απόστολου Βακάκη, ενώ ως προσφεύγοντες εμφανίζονται ο ίδιος ο Υπάτιος Πατμάνογλου, οι γονείς του, οι γονείς της γυναίκας του, τα αδέρφια της και οι προγιαγιάδες του γιου του Παύλου.

Αντίστοιχα, η αγωγή στρέφεται κατά του Απόστολου Βακάκη, των δυο παιδιών του, αλλά και της ασφαλιστικής εταιρείας του οχήματος, ζητώντας το ποσό για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν αλλά και για τα έξοδα που προκλήθηκαν από το δυστύχημα. Ο ίδιος ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει το ποσό των 2.012.636 ευρώ, με τα υπόλοιπα χρήματα να διεκδικούνται από τα άλλα μέλη της οικογένειας, για την οδύνη που επέφερε σε αυτούς ο θάνατος της Αποστολίας και του γιου του Παύλου.

Η πλευρά της οικογένειας του κατά πληροφορίες δεν θα παρασταθεί, ούτε θα εκπροσωπηθεί από δικηγόρο. Μάλιστα, φέρεται να έχει ζητήσει και από την ασφαλιστική εταιρία να μην εκπροσωπηθεί, καθώς επιθυμεί το δικαστήριο να λάβει μόνο του την απόφαση.

Η διαθήκη

Η αγωγή στρέφεται συνολικά κατά των κληρονόμων του θανόντα Γιώργου Βακάκη, καθώς δεν έχουν αποποιηθεί την κληρονομιά που τους αφήνει σε ιδιόγραφη διαθήκη εκείνος, τρεις μόλις μήνες πριν χάσει τη ζωή του στο δυστύχημα της Εθνικής.

Σε αυτή αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό. Αν πάθω κάτι, τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπεραγαπώ, το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share