Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Συναγερμός στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη: Παράνομη η...

Προσοχή!

30 Απριλίου 2019 11:49
Συναγερμός στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη: Παράνομη η...

Πολλές φορές μια σελίδα (Πορτοκαλί Προσφορές) ισχυρίζεται πως δίνει δωροεπιταγές αξίας 500 ευρώ τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταστήματα του Σκλαβενίτη.

Δείτε πως μοιάζει η δημοσίευση:

Είδηση σοκ για τον Σκλαβενίτη: Παράνομη η...

Η σελίδα αυτή όπως και η προσφορά είναι ψεύτικες και ασκούν παράνομη χρήση της επωνυμίας της γνωστής αλυσίδας super market.

Στο Business Review έχουμε ενημερώσει πολλές φορές για την επικίνδυνη εξάπλωση που έχουν τα fake news στο διαδίκτυο και προσπαθούμε να δημοσιεύουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε ανάλογα περιστατικά και να κρατάμε τους αναγνώστες μας ενήμερους. Πρόσφατα περιστατικά αποτελούν η ψεύτικη δημοσκόπηση και ο αλλαγμένος αλγόριθμος του facebook.

Είδηση σοκ για τον Σκλαβενίτη: Παράνομη η...

Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που δεν ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ "Σκλαβενίτης" τις Κυριακές!

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που τις εργάσιμες Κυριακές παραμένει κλειστή.

Σε όλα της τα καταστήματα έγκαιρα είχε αναρτήσει ταμπέλα με την οποία ενημέρωνε τους πελάτες της ότι δε θα λειτουργήσει κανένα κατάστημά της.

Ειδικά στον κλάδο σούπερ μάρκετ είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που κάνει τέτοια επιλογή «σπάζοντας» στην πράξη το νόμο που έχει καθιερώσει οκτώ εργάσιμες Κυριακές σε όλο το χρόνο.

Η μόνη Κυριακή που λειτουργούν τα καταστήματα Σκλαβενίτης είναι η τελευταία του χρόνου.

Το ερώτημα είναι γιατί η Σκλαβενίτης κάνει αυτή την επιλογή.

Αλλά για να απαντηθεί χρειάζεται κανείς να ανατρέξει στον τρόπο που έχει αποφασίσει να πορευτεί η οικογένεια επιχειρηματικά.

Η επιχείρηση μέσα στην κρίση δεν απέλυσε κανέναν, δεν μείωσε μισθούς, αλλά αντίθετα, άνοιξε κι άλλα υποκαταστήματα και δημιούργησε χιλιάδες θέσεις εργασίας!

Αποκορύφωμα της τακτικής επέκτασης και κυριαρχίας της στην ελληνική αγορά είναι η αίσια ολοκλήρωση του deal με την Μαρινόπουλος και η διάσωση πάνω από 10.000 θέσεων εργασίας.

Είδηση σοκ για τον Σκλαβενίτη: Παράνομη η...

Οι εργαζόμενοι εκτιμούν την επιχείρηση που έχει σεβαστεί τα βασικά δικαιώματά τους, και το γεγονός ότι δεν απολύει τους παλιούς για να προσλάβει πάρτ τάιμ νέους, με κατώτερους μισθούς, αλλά και το ότι οι περισσότεροι καταφέρνουν να βγουν στη σύνταξη από την εργασία τους στη Σκλαβενίτης.

Οι άνθρωποι που ηγούνται της εταιρείας είναι προσηλωμένοι σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά: τη δουλειά τους.

Μία δουλειά που έχει στηριχθεί στο τρίπτυχο (με την συγκεκριμένη σειρά): ικανοποιημένοι εργαζόμενοι, ικανοποιημένοι πελάτες, ικανοποιημένοι προμηθευτές.

Δεν είναι τυχαίο ότι συχνά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γεράσιμος Σκλαβενίτης, δηλώνει πως «κινητήρια δύναμη αποτελούν οι διαρκείς προσπάθειες των εργαζομένων μας για την ικανοποίηση των πελατών μας και οι άριστες σχέσεις μας με τους προμηθευτές μας».

Με όλα αυτά, προφανώς, η εργασία την Κυριακή είναι… περιττή!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share