Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Αγοράκι 2 ετών έπεσε σε κατσαρόλα με βραστό νερό!

Υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα!

30 Απριλίου 2019 11:41
Σοκ: Αγοράκι 2 ετών έπεσε σε κατσαρόλα με βραστό νερό!

Ο μικρός Ιβάν Μαλετίτς δίνει μάχη για την ζωή του μετά από φρικτά εγκαύματα που υπέστη στο 70% του σώματός του στο χωριό Σουσιντοβίτσι στην περιοχή Λβιβ Ομπλάστ της νότιας Ουκρανίας.


Η εικόνα που ανάρτησε στο facebook ένας εθελοντής στο νοσοκομείο, δείχνει το μικρό παιδί στο κρεβάτι καλυμμένο σχεδόν ολόκληρο με επιδέσμους.

Το περιστατικό συνέβη όταν η μητέρα του μικρού Ιβάνα Μαλετίτς ετοιμαζόταν να πλύνει ρούχα. Είχε ζεστάνει το νερό σε μια κατσαρόλα 40 λίτρων και μετά την ακούμπησε στο πάτωμα της κουζίνας του σπιτιού της και πήγε στο παντοπωλείο για να αγοράσει ψωμί, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Η μητέρα τεσσάρων παιδιών είπε στα τοπικά ΜΜΕ:

«Ο Ιβάν έπαιζε στο σπίτι ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του παρακολουθούσε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση. Νομίζω ότι πήγε στην κουζίνα και κατά λάθος έπεσε μέσα στην κατσαρόλα με το βραστό νερό. Ο σύζυγός μου ήταν στην αυλή κοντά στο σπίτι. Άκουσε κραυγές και έτρεξε κατευθείαν στον γιο μας».


Η μητέρα του Ιβάν είχε βράσει νερό για να πλύνει ρούχα και ο μικρός έπεσε κατά λάθος μέσα σε αυτήν
Μόλις μπήκε στην κουζίνα, συνειδητοποίησε αμέσως τι συνέβη. Έβγαλε τα ρούχα του μικρού Ιβάν και τον έκανε μπάνιο με κρύο νερό.

Η μητέρα του μικρού που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, δήλωσε: «Είμαι συντετριμμένη. Οι γιατροί δεν λένε τίποτα για τις πιθανότητες επιβίωσης του. Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου γι’ αυτό που συνέβη».

Σοβαρά τραυματισμένος 14χρονος μετά από κροτίδα που έσκασε στο χέρι του!

Άσχημη κατάληξη είχε για έναν 14χρονο η προσπάθειά του να ανάψει κροτίδα το βράδυ της Ανάστασηςστο χωριό Κέφαλος στην Κω.

Η κροτίδα έσκασε την ώρα που ο 14χρονος την κρατούσε ακόμα στο χέρι του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το νεαρό αγόρι μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Κω με τους γιατρούς να κρίνουν ότι θα πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλείας. Μετά από αεροδιακομιδή το 14χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share