Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το πρώτο κύμα επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα ξεκίνησε- Κίνηση μετ' εμποδίων στις εθνικές οδούς!

Την πρωτομαγιά το μεγάλο κύμα!

30 Απριλίου 2019 08:26
Το πρώτο κύμα επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα ξεκίνησε- Κίνηση μετ' εμποδίων στις εθνικές οδούς!

Το πρώτο κύμα επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα ξεκίνησε την Δευτέρα το απόγευμα και το βράδυ με την κίνηση στους δρόμους να γίνεται μετ' εμποδίων στις εθνικές οδούς.

Το απόγευμα της Δευτέρας η κίνηση των αυτοκινήτων στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου διεξαγόταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια Καλαμακίου στον Ισθμό της Κορίνθου έως και την Ελευσίνα.

Προβλήματα, αλλά μικρότερης έντασης και διάρκειας συνάντησαν και οι οδηγοί που επέστρεψαν στην Αθήνα από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Από την Τροχαία πάντως εκτιμούν πως το μεγαλύτερο κύμα επιστροφής θα είναι ανήμερα την Πρωτομαγιά.

Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ!

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν την Τετάρτη 1η Μαΐου οι συρμοί του ηλεκτρικού (πρώην ΗΣΑΠ), τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, αλλά και ο σιδηρόδρομος, (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) λόγω 24ωρης απεργίας των εργαζομένων, που θα συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά.

Στο μετρό οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως στις 9 το πρωί. Στη γραμμή 3 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο όλη τη μέρα.

Η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τους ανέργους στις συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Αθήνα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί και στις συγκεντρώσεις των κατά τόπους Εργατικών Κέντρων την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα.

Πρωτομαγιά: Απεργία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ- Ματαιώνονται δρομολόγια!

Με 24ωρη κινητοποίηση συμμετέχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών στην απεργία της Πρωτομαγιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Τρίτης 30/04/2019 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη (που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα) και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών δρομολογίων την Τετάρτη 01/05/2019.

Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, (Τετάρτη μεσάνυχτα προς Πέμπτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.



Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά!

Πρωτομαγιά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share