Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στις ΗΠΑ: Ροντβάιλερ κατασπάραξε μωρό 15 μηνών!

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου ζήτησε το ζώο να θανατωθεί!

30 Απριλίου 2019 07:49
Φρίκη στις ΗΠΑ: Ροντβάιλερ κατασπάραξε μωρό 15 μηνών!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένα ροντβάιλερ ηλικίας περίπου 4 ετών επιτέθηκε στο 15 μηνών κοριτσάκι, δαγκώνοντάς το,στην Νεβάδα των ΗΠΑ.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο ιδιοκτήτης του ροντβάιλερ, που είναι οικογενειακός φίλος με τους γονείς του μωρού, ζήτησε να γίνει ευθανασία στο ζώο.

Αδιανόητο: H αστυνομία βρήκε 38 σκύλους στο σπίτι της γυναίκας που πέταξε τα νεογέννητα κουτάβια! (Video)

Η 54χρονη Deborah Sue Culwell, σύμφωνα με το abcNews, μετά την έρευνα της αστυνομίας η οποία διαπίστωσε, μετά τη σύλληψή της, πως τα κουτάβια που πέταξε στα σκουπίδια δεν ήταν τα μόνα που είχε κακομεταχειριστεί.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες προστασίας ζώων της Καλιφόρνια, η γυναίκα συνελήφθη στο σπίτι της στην Coachella και οι αρχές οδηγήθηκαν σε αυτή από την πινακίδα του αυτοκινήτου της.

Βρήκαν 38 σκύλους, εκ των οποίων οι περισσότεροι έδειχναν μάλλον υγιείς αλλά κάποιοι ήταν επιθετικοί ή τρομαγμένοι. Το σπίτι ήταν σε απελπιστική κατάσταση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας.

Τώρα οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η μητέρα των κουταβιών που πετάχτηκαν στα σκουπίδια είναι μεταξύ των 38 σκύλων που βρέθηκαν στο σπίτι της Culwell.

Εντωμεταξύ, τα εγκαταλελειμμένα κουτάβια έχουν αναλάβει εθελοντές, καθώς χρειάζονται πολλή φροντίδα και τάισμα με μπιμπερό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share