Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οργή στις ΗΠΑ: Νηπιαγωγός κλώτσησε 5χρονη και είπε ψέματα στη μητέρα της!(Video)

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε από το βίντεο!

30 Απριλίου 2019 07:29
Οργή στις ΗΠΑ: Νηπιαγωγός κλώτσησε 5χρονη και είπε ψέματα στη μητέρα της!(Video)

Οργή έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που δείχνει μια νηπιαγωγό να κλωτσάει στην πλάτη ένα 5χρονο κορίτσι επειδή κρύφτηκε σε μια βιβλιοθήκη στο Κάνσας.

Στη συνέχεια η νηπιαγωγός αρχικά να τραβολογάει το παιδί από το χέρι και στη συνέχεια να το κλωτσάει στην πλάτη.

Τη βιαίη συμπεριφορά της νηπιαγωγού αποκάλυψε το ίδιο το παιδί στη μητέρα του όταν αυτή το πήρε από το σχολείο. «Δεν αγαπάω τη δασκάλα μου είναι κακιά» είπε το μικρό κορίτσι στη μητέρα του.

Στη συνέχεια η μητέρα της 5χρονης συνάντησε τη νηπιαγωγό η οποία υποστήριξε με θράσος ότι «δεν με εκπλήσσει που έχει σημάδια στο χέρι. Σερνόταν στο ράφι. Έχει ένα κόκκινο σημάδι στο χέρι της. Και αυτό δεν με εκπλήσσει αφού στριμώχτηκε στο ράφι... Αφήστε που μερικές φορές με έχει κλωτσήσει».

Η αλήθεια, όμως, αποδείχθηκε εντελώς διαφορετική, όπως φάνηκε από το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που απαίτησε η μητέρα της 5χρονης.

«Σοκαρίστηκα όταν είδα το βίντεο γιατί μου είπε ψέματα μπροστά στα μούτρα μου. Είπε ψέματα σε όλους και ήταν σχεδόν πειστική» δήλωσε η μητέρα της 5χρονης στο κανάλι KCTV5.

Η νηπιαγωγός αρχικά τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια και μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, απολύθηκε.

Όταν οι γονείς έχουν απίστευτη αίσθηση του χιούμορ..το αποτέλεσμα είναι απίστευτο! (Video)

Όλοι οι γονείς χαίρονται που περνάνε στιγμές με τα παιδιά τους και απολαμβάνουν να παίζουν με εκείνα! Τι γίνεται όμως όταν εκείνες τις στιγμές τις καταγράφει η κάμερα και υπάρχουν βίντεο;

Πολλές φορές έχει τύχει να δούμε βίντεο με αστείες στιγμές από γονείς που έχουν τρελό χιούμορ! Ειλικρινά το χιούμορ τους έχει πάει σε άλλο επίπεδο!

Δείτε παρακάτω το φοβερό βίντεο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share